Κυκλοφόρησε η πρώτη εικόνα από το νέο Scream και ανυπομονούμε για την πρεμιέρα

Ραντεβού τον Γενάρη του ’22 στις αίθουσες
11 Οκτωβρίου 2021 11:24
Κυκλοφόρησε η πρώτη εικόνα από το νέο Scream και ανυπομονούμε για την πρεμιέρα

Το reboot του Scream ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του πριν μερικούς μήνες και πλέον βάζει μπρος ολοταχώς για τη μεγάλη πρεμιέρα του, που έχει οριστεί για τον Γενάρη του 2022. Η ταινία παρόλο που είναι η 5η στο franchise, θα ονομάζεται απλά “SCREAM”, με τον δολοφόνο και την εμβληματική μάσκα του που στοίχειωσαν τα παιδιά των 90s να επιστρέφει για άλλη μια φορά.

Φυσικά, η Courteney Cox δε θα μπορούσε να λείπει από την 5η ταινία του Scream, ενώ θα πρωταγωνιστήσει για άλλη μια φορά και η Neve Campbell. Στα μέλη του cast έχουμε και τους David Arquette, Roger L. Williams, Marley Shelton, Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jack Quaid, Mason Gooding, Jasmin Savoy Brown, Mikey Madison, Kyle Gallner, Dylan Minnette και Sonia Ben Ammar.

Τώρα, κυκλοφόρησε και το επίσημο poster (αφίσα) του Scream, που μας προετοιμάζει για μία μεγάλη πρεμιέρα στις αρχές του 2022 και μπορείτε να την δείτε παρακάτω:

Την παραγωγή του reboot έχουν αναλάβει οι Paramount Pictures και Spyglass Media Group, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι James Vanderbilt και Guy Busick. Τη σκηνοθεσία του SCREAM έχουν αναλάβει οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, ή αλλιώς το δίδυμο που είναι γνωστό και ως "Radio Silence".

Το Scream θα φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Ιανουαρίου του 2022. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.