Hypnotic: Το νέο ψυχολογικό θρίλερ του Netflix “παίζει” με το μυαλό (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Kate Siegel σε νέο θρίλερ ελέω Halloween
06 Οκτωβρίου 2021 11:22
Hypnotic: Το νέο ψυχολογικό θρίλερ του Netflix “παίζει” με το μυαλό (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι κι αν το Midnight Mass του Netflix προβάλλεται εδώ και λίγο καιρό στην υπηρεσία; Φαίνεται πώς η Kate Siegel που υποδύεται την Erin Greene, είναι έτοιμη ήδη για το επόμενό της project. Ξανά σε συνεργασία με το Netflix, η νέα “Queen of Horror” όπως την αποκαλούν, θα πρωταγωνιστήσει σε ακόμη ένα θρίλερ για το Halloween season, που ακούει στο όνομα, “Hypnotic”.

Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ, όπου θα δούμε τη ζωή μιας γυναίκας που είναι κολλημένη τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά της και έτσι αναζητά την αυτοβελτίωση. Γι’ αυτό το λόγο θα ζητήσει βοήθεια από έναν διάσημο υπνοθεραπευτή. Ωστόσο, μετά από κάποιες συνεδρίες μαζί του, θα έρθει αντιμέτωπη με κάποιες απροσδόκητες και θανατηφόρες συνέπειες και μαζί με τη βοήθεια ενός ντετέκτιβ θα προσπαθήσει να ενώσει τα κομμάτια της.

Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Matt Angel και Suzanne Coote, ενώ το σενάριο έχει γράψει ο Richard D'Ovidio. Εκτός από την Siegel, στο Hypnotic πρωταγωνιστούν και οι Jason O'Mara, Dulé Hill, Lucie Guest, Jaime M. Callica, Tanja Dixon-Warren και Darien Martin.

Η Kate Siegel έκανε το «μεγάλο μπαμ» ύστερα από την υποκριτική της στο “Hush”, ενώ αργότερα έπαιξε και στα Ouija: Origin of Evil, Gerald’s Game, The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor και Midnight Mass.

Το Hypnotic θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο Netflix. Δείτε το trailer του φιλμ μέσα από τον player που ακολουθεί.