Ο νέος "Εξορκιστής" θα είναι πάρα μα πάρα πολύ τρομακτικός

Ανεβάζει το hype ο Jason Blum!
05 Οκτωβρίου 2021 12:57
Ο νέος "Εξορκιστής" θα είναι πάρα μα πάρα πολύ τρομακτικός

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι ο Εξορκιστής ετοιμάζεται για τεράστιο comeback με τις πλάτες της Universal Pictures και της Blumhouse Productions, η οποία έχει ήδη μεγάλη horror ταινιοθήκη στο ιστορικό της. Το πόνημα του William Friedkin έρχεται ξανά στο προσκήνιο με νέα τριλογία με την Blumhouse να ετοιμάζεται πυρετωδώς για το project.

Μάλιστα, στη σκηνοθεσία θα δούμε τον David Gordon Green, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το επιτυχημένο reboot των Halloween. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε το νέο “The Exorcist” θα λειτουργεί ως reboot/sequel του πρωτότυπου φιλμ του 1973.

Τώρα, ο Jason Blum μίλησε για τον Εξορκιστή σε μία νέα συνέντευξη που έδωσε στο CinePOP, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια:

Αυτό που ελπίζω να πετύχουμε τον Εξορκιστή είναι το ίδιο πράγμα που κάναμε και με το Halloween. Η πρώτη ταινία ήταν υπέροχη, η δεύτερη ήταν εντάξει, ενώ οι άλλες δεν ήταν πολύ καλές. Μετά «μπήκαμε» και το μαζέψαμε και άρεσε στον κόσμο, οπότε ελπίζω να κάνουμε το ίδιο και με τον Εξορκιστή. Όλοι πιστεύουν ότι θα πέσουμε με τα μούτρα, αλλά το ότι έχουμε τον ίδιο σκηνοθέτη και σεναριογράφο είναι κάτι θετικό.

Νομίζω ότι με το νέο Εξορκιστή θα φέρουμε κάτι φρέσκο, νέο και διαφορετικό, αλλά να ξέρετε ότι σχετίζεται με την πρώτη ταινία και θα είναι πολύ, μα πάρα πολύ τρομακτικό.

Σαν reboot και sequel μαζί

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε για την πλοκή αυτή θα συνεχίζει από το "The Exorcist" του 1973 και μάλλον θα αγνοεί τα γεγονότα των υπόλοιπων ταινιών. Ο Leslie Odom Jr., υποψήφιος για Όσκαρ με το "One Night in Miami", θα πρωταγωνιστήσει στο ρόλο ενός πατέρα που ανακαλύπτει ότι η κόρη του είναι δαιμονισμένη. Απελπισμένος για βοήθεια θα ψάξει την Chris MacNeil την μητέρα του κοριτσιού που δαιμονίστηκε στην ταινία του 1973. Και ναι, η εμβληματική Ellen Burstyn αποτελεί τη μεγάλη επιστροφή του franchise, καθώς θα υποδυθεί ξανά τον ρόλο της, η οποία θα είναι 90 χρονών όταν θα κυκλοφορήσει το sequel.

Για περισσότερα σχετικά με τον Εξορκιστή παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.