Venom 2: Δείτε τη σκηνή που γεννιέται ο Carnage (ΒΙΝΤΕΟ)

Woody Harrelson vs Tom Hardy και στις 21 Οκτωβρίου θα γίνει σφαγή!
30 Σεπτεμβρίου 2021 21:33
Venom 2: Δείτε τη σκηνή που γεννιέται ο Carnage (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την πρεμιέρα του Venom: Let There Be Carnage να πλησιάζει για τους θεατές, την ώρα που από αύριο (1 Οκτωβρίου) θα προβάλλεται στις ΗΠΑ και σε μερικές άλλες χώρες, η Sony Pictures εντείνει την προώθηση. Για αυτό κυκλοφόρησε ένα 4 λεπτο απόσπασμα από την ταινία όπου αποκαλύπτεται η σκηνή της "γέννησης" του Carnage δηλαδή του Cletus Kasady, τον οποίο υποδύεται ο Woody Harrelson.

Στο πολυαναμενόμενο sequel φυσικά θα έρθει αντιμέτωπος με τον Venom του Tom Hardy και αναμένεται να γίνει...σφαγή επί της οθόνης. 

Venom: Let There Be Carnage Extended Clip

Στην ταινία που σκηνοθετεί ο Andy Serkis συμπρωταγωνιστούν επίσης οι: Michelle Williams, Naomie Harris, Reid Scott, και Stephen Graham. 

Πρόσφατα, η Sony Pictures μετονόμασε το δικό της σύμπαν Marvel ταινιών και από τον "σιδηρόδρομο" του "Sony Pictures Universe of Marvel Characters" άλλαξε στο απλουστευμένο "Sony's Spider-Man Universe". Το σύμπαν όπου αναμένεται ο Peter Parker του Tom Holland και ο Venom του Tom Hardy να διασταυρώσουν τα ξίφη τους αργά ή γρήγορα, κάτι το οποίο έχει επιβεβαιώσει μέχρι και ο σκηνοθέτης της ταινίας, Andy Serkis σε πρόσφατη συνέντευξή του. 

Tην ίδια ώρα οργιάζουν οι φήμες πως το Venom 2 θα συνδεθεί άμεσα με το Spider-Man: No Way Home. 

Πληροφοριακά το Spider-Man: No Way Home θα κάνει πρεμιέρα δύο μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις 17 Δεκεμβρίου

To Venom: Let There Be Carnage θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 21 Οκτωβρίου 2021.