Injustice: Η νέα ταινία της DC έχει Superman, Joker, Wonder Woman, Batman και άλλους – Δείτε το trailer

Πρεμιέρα και blu ray κυκλοφορία στα μέσα του Οκτωβρίου
24 Σεπτεμβρίου 2021 12:04
Injustice: Η νέα ταινία της DC έχει Superman, Joker, Wonder Woman, Batman και άλλους – Δείτε το trailer

Η Warner Bros. έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το νέο trailer από το “Injustice”, το νέο animated φιλμ της DC που είναι εμπνευσμένο από το Injustice: God Among Us παιχνίδι, της NetherRealm Studios, καθώς και στην νουβέλα Injustice: Gods Among Us: Year One του Tom Taylor.

Σε μια παράλληλη Γη, που κυβερνάται από έναν Superman- τύραννο, ο οποίος εξαπατήθηκε από τον Joker και σκότωσε την έγκυο σύζυγό του, Lois Lane, η μόνη αντίσταση στο καθεστώς του Superman είναι μια ομάδα επαναστατών με επικεφαλής τον Batman. Τα κόμικς του Injustice περιγράφουν λεπτομερώς τα πέντε χρόνια κατά τα οποία η αντίσταση του Batman αντεπιτίθεται ενάντια στον Superman προτού καταλήξει τελικά να ζητά βοήθεια από άλλες διαστάσεις για να κερδίσει τον πόλεμο.

Το cast του φιλμ πλαισιώνουν μεταξύ άλλων οι: Justin Hartley ως Superman, Anson Mount ως Batman, Laura Bailey ως Lois Lane και Rama Kushna, Zach Callison ως Damian Wayne και Jimmy Olsen, Brian T. Delaney ως Green Lantern, Brandon Michael Hall ως Cyborg, Edwin Hodge ως Mr. Terrific και Killer Croc, Oliver Hudson ως Plastic Man, Gillian Jacobs ως Harley Quinn, Yuri Lowenthal ως Mirror Master, Flash και Shazam, Derek Phillips ως Nightwing και Aquaman, Kevin Pollak ως Joker και Jonathan Kent, Anika Noni Rose ως Catwoman, Reid Scott ως Green Arrow και Victor Zsasz, Faran Tahir ως Ra’s al Ghul, Fred Tatasciore ως Captain Atom, Janet Varney ως Wonder Woman, και Andrew Morgado ως Mirror Master Soldier.

Το Injustice θα κυκλοφορήσει σε 4K Blu Ray και ψηφιακά στις 19 Οκτωβρίου. Δείτε το ολοκαίνουργιο trailer της ταινίας μέσα από τον player που ακολουθεί.