Chris Pratt και Jack Black θα παίζουν στη Super Mario ταινία – Δείτε το υπέρλαμπρο cast

Αναμένεται στους κινηματογράφους την εορταστική περίοδο του 2022
24 Σεπτεμβρίου 2021 02:05
Chris Pratt και Jack Black θα παίζουν στη Super Mario ταινία – Δείτε το υπέρλαμπρο cast

Η Nintendo επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη στο νέο Nintendo Direct που ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά. Αυτή αφορά την επερχόμενη ταινία του Mario, το animated φιλμ που έρχεται με ονομασία “Super Mario Bros.” και το οποίο όπως έγινε μόλις γνωστό θα έρθει στις οθόνες με ένα υπέρλαμπρο cast.

Αναλυτικότερα, ο Chris Pratt θα είναι ο Mario, αφού θα δανείσει τη φωνή του στην εμβληματική μασκότ της Nintendo, ενώ πλάι του θα παίξει και η Anya Taylor- Joy ως Peach. Βέβαια, από την ταινία του Mario δε θα μπορούσε να λείπει και ο Luigi, τον οποίο θα τον υποδυθεί ο Charlie Day, ενώ ο Jack Black θα είναι ο Bowser.

Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι: Keegan-Michael Key ως Toad, Seth Rogen ως Donkey Kong, Fred Armisen ως Cranky Kong, Kevin Michael Richardson ως Kamek, Sebastian Maniscalco ως Spike, ενώ έγινε γνωστό ότι ο επί δεκαετίες “Mario”, Charles Martinet, θα βρίσκεται και αυτός στην ταινία ως “έκπληξη”.

Την παραγωγή του animation έχει αναλάβει η Illumination Entertainment γνωστή από τα franchises "Εγώ ο Απαισιότατος" και "Minions".

Το Super Mario Bros. Αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στους κινηματογράφους την εορταστική περίοδο του 2022. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.