Nightmare Alley: Το πρώτο trailer αποκαλύπτει το noir θρίλερ του Guillermo Del Toro

Οι Bradley Cooper και Cate Blanchett είναι πιο επικίνδυνοι από όσο δείχνουν
17 Σεπτεμβρίου 2021 08:40
Nightmare Alley: Το πρώτο trailer αποκαλύπτει το noir θρίλερ του Guillermo Del Toro

Ήταν το 2017 όταν ο Guillermo Del Toro καθόταν πίσω από τη σκηνοθετική για τελευταία φορά για χάρη του 'The Shape of Water" που του χάρισε 4 βραβεία Όσκαρ ανάμεσά τους και αυτό της Καλύτερης Ταινίας. Έκτοτε έκανε τις διακοπές του και δεξιά και αριστερά αναλάμβανε παραγωγός σε διάφορα projects. Τώρα όμως ήρθε η ώρα της επιστροφής του και το Nightmare Alley είναι η νέα ταινία που σκηνοθετεί μετά από τέσσερα χρόνια και για την οποία η Searchlight Pictures μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο trailer. 

Πρόκειται για το remake της ομώνυμης ταινίας του 1947, η οποία βασίζεται στο επίσης ομώνυμο βιβλίο του William Lindsay Gresham, μόνο που ο Del Toro δηλώνει κατηγορηματικά πως η ταινία του βασίζεται στο βιβλίο και πώς αποφεύγει καθετί υπερφυσικό στοιχείο. 

Η art deco αισθητική τόσο στο trailer όσο και στην καλλιτεχνική διεύθυνση υπάρχει και εδώ, φέροντας πολλές ομοιότητες με το "The Shape of Water". 

Nightmare Alley Official Teaser

H υπόθεση της ταινίας θέλει τον Bradley Cooper, που υποδύεται έναν απατεώνα με ιδιαίτερο ταλέντο στο να χειραγωγεί τους ανθρώπους γύρω του με μερικές λέξεις μόνο, να συναντά και να χτίζει σχέση με μια ψυχίατρο (την Cate Blanchett) η οποία είναι πολύ πιο επικίνδυνη από όσο είναι αυτός. 

Το φοβερό cast της ταινίας συμπληρώνουν οι: Toni Collette, Willem Dafoe, Richard Jenkins, Rooney Mara, Ron Perlman, David Strathairn

Πότε θα κάνει πρεμιέρα το Nightmare Alley;

Το Nightmare Alley θα προβληθεί στις 17 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους.