Εισβάλλουν τα ζόμπι στο MCU; - Ακούγεται πως ετοιμάζεται ταινία ή σειρά "Marvel Zombies"

Το πρόσφατο επεισόδιο του Marvel's What If? άνοιξε τον "Ασκό του Αιόλου"
15 Σεπτεμβρίου 2021 19:30
Εισβάλλουν τα ζόμπι στο MCU; - Ακούγεται πως ετοιμάζεται ταινία ή σειρά "Marvel Zombies"

Οι δυνατότητες επέκτασης του MCU χάρη στο Multiverse είναι πλέον αμέτρητες όπως μπορεί να καταλάβει κανείς όσο ξεδιπλώνεται το νέο concept αυτό στο Disney Plus μέσα από τις σειρές (animated και live-action) και από τις ταινίες. Το πρόσφατο 5ο επεισόδιο του Marvel's What If? παίζει με την ιδέα του τι θα γινόταν εάν τα ζόμπι εισέβαλλαν στο MCU και όλοι οι Avengers μεταμορφώνονταν σε απέθαντοι. 

Ο γνωστός δημιουργός comic και insider όπως φαινεται της βιομηχανίας, Mark Millar, που ίσως να τον γνωρίζετε και ως τον δημιουργό του "Jupiter's Legacy" και του "Kick-Ass", γνωρίζει κάποια πράγματα παραπάνω για τα μελλοντικά σχέδια της Marvel. 

Όπως αποκάλυψε μέσα από το προσωπικό του newsletter και μεταδίδει το CBR η Marvel Studios ετοιμάζει κάποιο live-action project βασισμένο στο Marvel Zombies. 

"Κάποιο μικρό live-action Marvel Zombies project βρίσκεται στα σκαριά στο μέλλον, αλλά δεν το ακούσατε αυτό από μένα" έγραψε ο Millar. 

Το project μοιάζει να βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης ενδεικτικό του πώς αναφέρεται σε αυτό ο Millar. Μάλιστα, δε διευκρινίζεται εάν πρόκειται για ταινία ή κάποια τηλεοπτική σειρά ή το πότε περίπου αναμένεται, παρά μόνο ότι βρίσκεται στα σκαριά. Ωστόσο, μέχρι να επιβεβαιωθεί το οτιδήποτε λάβετε με επιφύλαξη τις παραπάνω πληροφορίες. 

Έχουμε ακούσει έντονα πως το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα ενσωματώνει στοιχεία τρόμου, αλλά λέτε η Marvel Studios να τολμήσει στο μέλλον να περπατήσει παραπέρα στα horror μονοπάτια;

Τέλος, πρόσφατα η Marvel Studios πρόσθεσε τις πρώτες ταινίες του MCU στο καλεντάρι του 2024.