"Φρικαλέα, φοβερή και ρίχνει σαγόνια" - Έτσι περιέγραψε τη νέα ταινία Hellraiser ο David S. Goyer

Νέες πληροφορίες από το επερχόμενο φιλμ
15 Σεπτεμβρίου 2021 14:07
"Φρικαλέα, φοβερή και ρίχνει σαγόνια" - Έτσι περιέγραψε τη νέα ταινία Hellraiser ο David S. Goyer

Όπως όλα δείχνουν το franchise “Hellraiser” επιστρέφει και εκτός από την τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζεται από τον David Gordon Green με την υπογραφή του Clive Barker, ξέρουμε εδώ και καιρό ότι έρχεται και reboot ταινία.

Το νέο Hellraiser βρίσκεται στα σκαριά από το σκηνοθέτη David Bruckner (The Night House) και συγγραφέα τον David S. Goyer (The Dark Knight). Τώρα, μέσα από το Collider, μάθαμε νέα που αφορούν την επερχόμενη ταινία διά στόματος Goyer. Προφανώς και εκείνος δεν ήθελε να ρίξει spoiler για τίποτα, αλλά παρ’ όλα αυτά, μετέφερε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Αρχικά, εννοείται πως η ταινία θα είναι R- rated, ενώ αυτή τη στιγμή η παραγωγή των γυρισμάτων βρίσκεται ακριβώς στη μέση.

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη μέση της παραγωγής. Ναι θα είναι R-rated, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα σχετικά με αυτό. Θα πω απλά ότι επιστρέψαμε στην αρχική νουβέλα για το πηγαίο υλικό, τιμούμε πραγματικά το έργο του Clive. Μπορώ να πω ότι ο David Bruckner είναι μια ιδιοφυΐα. Βρίσκεται στα γυρίσματα τώρα. Τα πλάνα είναι τρομακτικά και εκπληκτικά και οι Cenobites ρίχνουν σαγόνια.

Μέχρι τώρα έχουν κυκλοφορήσει 10 Hellraiser ταινίες και όπως αναφέρει και ο Goyer, το νέο φιλμ που ουσιαστικά θα είναι reboot, θα είναι εμπνευσμένο από το αρχικό βιβλίο “The Hellbound Heart”, φυσικά του Clive Barker, το οποίο είναι αυτοτελή όσον αφορά την ιστορία του και δίνει μεγάλη έμφαση στους Cenobites και στο “gore”.

Πότε θα κυκλοφορήσει το Hellraiser;

Μέχρι στιγμής αυτό που γνωρίζουμε σχετικά με την πρεμιέρα είναι πως το Hellraiser αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους μέσα στο 2022.