Luther: Στην ταινία του Netflix με τον Idris Elba θα παίξουν οι Andy Serkis και Cynthia Erivo

Δυνατά ονόματα στην επιστροφή του ντετέκτιβ
15 Σεπτεμβρίου 2021 08:35
Luther: Στην ταινία του Netflix με τον Idris Elba θα παίξουν οι Andy Serkis και Cynthia Erivo

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε πως ο Luther θα επιστρέψει με ταινία και μάλιστα σε συμπαραγωγή Netflix και BBC για να συνεχιστούν οι περιπέτειές του. Τώρα ο streaming κολοσσός ανακοίνωσε την προσθήκη δύο δυνατών ονομάτων στο πλάι του Idris Elba, ο οποίος σαφώς και θα υποδυθεί ξανά τον περιβόητο ντετέκτιβ. 

Οι δύο νέες προσθήκες είναι οι Andy Serkis και Cynthia Erivo, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τον Elba. Ο Serkis είναι γνωστός από τους ρόλους του στα Lord of the Rings και Planet of the Apes, καθώς και για τη σκηνοθεσία του Venom 2, και θα υποδυθεί τον κακοποιό-αντίπαλο του Luther, ο οποίος θα τα βρει σκούρα απέναντί του. Η Erivo είναι γνωστή από τις ταινίες "Harriett" και "Bad Times at the El Royale" και λέγεται ότι θα υποδυθεί μια ντετέκτιβ που ε΄ναι σε αντιπαράθεση με τον Luther. 

Το σενάριο της ταινίας του Luther έχει αναλάβει ο Neil Cross δημιουργός της σειράς, το οποίο σύμφωνα με τα όσα είναι γνωστά μέχρι στιγμής, θα συνεχίζει από εκεί που μας άφησε η 5η σεζόν. Εκεί όπου στο φινάλε της είδαμε τον Luther με χειροπέδες και ένα αβέβαια μέλλον μπροστά του. 

Δεν αποκλείεται μια 6η σεζόν

Ο Neil Cross συζητώντας για το πώς θα προσεγγίσει την ταινία παραδέχτηκε πως δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα σχετικά με τη συνέχεια, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας 6ης σεζόν. 

"Αυτό που μπορούμε να κάνουμε με την ταινία, έχοντας ήδη παραδώσει κάθε επεισόδιο του Luther με σφιχτό budget που συνήθως είναι γελοία μικρό, είναι το να έχουμε έναν μεγαλύτερο καμβά. Και πράγματι μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία να παραμείνουμε αυθεντικοί. Θέλω να πω ο Idris και εγώ μοιραζόμαστε τον χαρακτήρα πάνω από μια δεκαετία. Και το κλειδί όλου του θέματος είναι 'πώς θα παραμείνουμε πιστοί στον Luther;'"