Ο Dwayne Johnson αναγνώρισε τον τρομακτικά ίδιο σωσία του στα social media (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Καθώς εδώ και καιρό έχουν γίνει viral οι φωτογραφίες του
01 Σεπτεμβρίου 2021 08:32
Ο Dwayne Johnson αναγνώρισε τον τρομακτικά ίδιο σωσία του στα social media (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ και αρκετές μέρες το ίντερνετ έχει τρελαθεί με τον σωσία του Dwayne Johnson, ο οποίος του μοιάζει...τρομακτικά! Ο σωσίας του "The Rock", λοιπόν, ονομάζεται Eric Fields και είναι ένας αστυνομικός που υπηρετεί στο Α.Τ. του Morgan County στην Αλαμπάμα και από τότε που τον ανακάλυψαν δεν έχει σταματήσει να τραβάει φωτογραφίες με τους περαστικούς, καθώς δικαίως, όλοι τον περνούν για τον αστέρα του Χόλιγουντ. 

Μάλιστα, η τοπική σελίδα του αστυνομικού τμήματος στην Αλαμπάμα αναγνώρισε τη μασκότ του, σε σημείο που αναρτά φωτογραφίες με τον Fields και τους πολίτες που φωτογραφίζονται μαζί του. 

 

 

Το σουρεάλ σκηνικό όμως τερματίστηκε όταν ο...κανονικός ο "The Rock" αναγνώρισε τον σωσία του στα social media. Μέσα από το Twitter του σχολίασε μια από τις πιο viral φωτογραφίες του σωσία, που πραγματικά θα μπορούσες να πεις πως αυτός στα αριστερά είναι ο Johnson και όχι αυτός που ψαρεύει. 

Μάλιστα, τον κάλεσε να τα πιούνε μια μέρα με τεκίλες (χωρίς να χάσει ευκαιρία να διαφημίσει το δικό του brand τεκίλας για πολλοστή φορά) και να του διηγηθεί όλες τις "The Rock" ιστορίες του, ενώ τον ευχαρίστησε και για τις υπηρεσίες του. Αυτό το crossover μεταξύ παράλληλων συμπάντων θα θέλαμε να το δούμε. 

Ο ίδιος ο Fields μιλώντας σε ιστοσελίδα αστειεύτηκε λέγοντας πως ότι μοιάζει πολύ με μια μίξη του "The Rock" και του Vin Diesel