The Expendables 4: Οι Stallone και Statham επιστρέφουν με νέους "Αναλώσιμους"

Megan Fox, 50 Cent και Tony Jaa ανάμεσα στα νέα μέλη
31 Αυγούστου 2021 09:41
The Expendables 4: Οι Stallone και Statham επιστρέφουν με νέους "Αναλώσιμους"

Από τις πιο cult σειρές ταινιών δράσης των τελευταίων ετών είναι αναμφίβολα το Expendables. Οι Αναλώσιμοι, λοιπόν, επιστρέφουν με κάθε επισημότητα, όπως γνωστοποίησε η εταιρία παραγωγής Lionsgate, και φέρνουν νέα μέλη στην εκρηκτική ομάδα μισθοφόρων που θα απαρτίζει τη νέα ταινία. Το The Expendables 4 είναι και επίσημα στα σκαριά με τους Jason Statham και Sylvester Stallone να επιστρέφουν στους ρόλους τους, μαζί με τους Dolph Lundgren και Randy Couture από την παλιά ομάδα. 

Νέα ταινία "Expendables" χωρίς νέους...Αναλώσιμους δεν γίνεται για αυτό και ανακοινώθηκαν πως στο team θα συμμετέχουν οι Megan Fox, ο ράπερ 50 Cent και ο Tony Jaa (των ταινιών Ong-Bak). Τα γυρίσματα του Expendables 4 θα ξεκινήσουν αυτόν το χειμώνα, όμως δε δόθηκε κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας ακόμα. 

Για την ιστορία το πρώτο The Expendables κυκλοφόρησε το 2010 και ένωσε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα των ταινιών δράσης όπως οι Statham, Jet Li, Lundgren, Mickey Rourke, Terry Crews, "Stone Cold" Steve Austin και Couture. Το Expendables 2 ακολούθησε το 2012 και έφερε ακόμη περισσότερους cult θρύλους του είδους όπως οι Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis και Arnold Schwarzenegger

Στο Expendables 3 του 2014 το έπος... τρίτωσε καθώς προστέθηκαν οι Antonio Banderas, Wesley Snipes, Kelsey Grammer, Mel Gibson και ο Harrison Ford

Εδώ και πάρα πολύ καιρό ο "Sly" προετοίμαζε τους fans για το ότι ψήνεται το 4ο κεφάλαιο των Expendables, όμως η ανακοίνωση του επισημοποιεί πως θα απολαύσουμε μια ακόμη γύρα γεμάτη μπράτσα, badass ατάκες και σκηνές δράσης στα όρια της γελοιότητας.