The Guilty: O Jake Gyllenhaal παίζει στο κλειστοφοβικό θρίλερ του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώτο teaser και υλικό από το αγγλικό remake του Antoine Fuqua
30 Αυγούστου 2021 22:41
 The Guilty: O Jake Gyllenhaal παίζει στο κλειστοφοβικό θρίλερ του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι παράξενη η ιστορία του "The Guilty" και του πως γυρίστηκε εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Ο Jake Gyllenhaal πρωταγωνιστεί στο αγγλικό remake της δανικής ταινίας του 2018 που είχε σκηνοθετήσει ο Gustav Möller, όπου επανενώνεται με τον Antoine Fuqua, σκηνοθέτη του εξαιρετικού "Southpaw" (Ο Αριστερόχειρας, 2015).

Βέβαια, το "επανενώνεται" είναι οξύμωρη λέξη καθώς το νέο "Guilty" γυρίστηκε κάτω από παράξενες συνθήκες διότι τόσο ο Gyllenhaal όσο και ο Fuqua δεν ειδώθηκαν ούτε μια στιγμή στο πλατό. Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Entertainment Weekly, ο Fuqua έδινε οδηγίες μέσα από ένα βανάκι, το οποίο ήταν παρκαρισμένο μερικά τετράγωνα μακριά από το πλατό. Τόσο αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα είχε θέσει η παραγωγή καθώς είχαν μόλις 11 ημέρες στη διάθεσή τους για να ολοκληρώσουν τα γυρίσματα, πρόγραμμα που είναι ιδιαίτερα πιεστικό, ειδικά για το μέγεθος της παραγωγής. 

Τα πρώτα στιγμιότυπα του "The Guilty"

The Guilty Netflix remake 2021 - First Look

O Gyllenhaal εδώ υποδύεται έναν τηλεφωνητή της αστυνομίας ονόματι Joe, ο οποίος πηγαίνει στη δουλειά σαν να ήταν ακόμη μια μέρα. Αυτή η συνηθισμένη μέρα του ανατρέπεται όταν ένας πολίτης τον καλεί, λέγοντάς του πως βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο. Όσο βαθαίνει η υπόθεση ανακαλύπτει πως δεν είναι όλα όπως φαίνονται, αλλά ο μόνος τρόπος να σώσει αυτόν που καλεί είναι να αντιμετωπίσει μερικές σκληρές αλήθειες. 

Εκτός από τον Gyllenhaal πρωταγωνιστεί ένα εξαιρετικό cast με μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ όπως οι: Ethan Hawke (“Before Sunrise“), Riley Keough (“Mad Max: Fury Road“), Paul Dano (“There Will Be Blood“), Bill Burr (“The King of Staten Island“), και David Castaneda (“The Umbrella Academy“). 

Η κυκλοφορία του "The Guilty" θα γίνει πρώτα σε επιλεγμένες αίθουσες στις 24 Σεπτεμβρίου και την 1η Οκτωβρίου μέσω του Netflix. 

Δείτε το teaser trailer του "The Guilty"