Disney Plus: Άσχημα μαντάτα για τον ερχομό του στην Ελλάδα

Ευελπιστούμε να μάθουμε περισσότερα τον Νοέμβριο
30 Αυγούστου 2021 15:32
Disney Plus: Άσχημα μαντάτα για τον ερχομό του στην Ελλάδα

Από εκεί που περιμέναμε εντός των τελευταίων μηνών του 2021 να έρθει στα μέρη μας το Disney Plus, η πολυαναμενόμενη streaming υπηρεσία της Disney θα αργήσει κατά πολύ κιόλας. Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το insider.gr η Ελλάδα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα -και γενικότερα η περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης- όσον αφορά το λανσάρισμα της υπηρεσίας καθώς μετατίθεται για το καλοκαίρι του 2022

Ήδη το Disney+ αριθμεί πάνω από 116 εκ. συνδρομητές παγκοσμίως, χωρίς καν να έχει τη διείσδυση στην αγορά που έχουν οι μεγαλύτεροι και παλιότεροι ανταγωνιστές του στον χώρο του streaming όπως το Netflix των 209+ εκ. συνδρομητών και το Amazon Prime Video των 175+ εκατομμυρίων συνδρομητών.  

Με τον ρυθμό που αναπτύσσεται η Disney έχει αναθεωρήσει κιόλας τους στόχους της για το 2022 όπου και αναμένει να φτάσει του 240 εκ. συνδρομητές. Αριθμοί που σίγουρα καταρρίπτουν και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις αναλυτών όπως αυτή εδώ. Ειδικά με τον αριθμό και το εύρος περιεχομένου που υπόσχεται στους συνδρομητές του, με δεκάδες projects από το σύμπαν του Star Wars, ταινίες και σειρές από την ασταμάτητη μηχανή των Marvel Studios, αλλά και από τα υπόλοιπα στούντιο όπως την Pixar και Disney Animation, ο στόχος του δε φαντάζει άπιαστος.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι του 2022 θα γίνει ακόμη πιο καυτό και θα βάλει φωτιά στον ανταγωνισμό των συνδρομητικών υπηρεσιών εντός της Ελλάδας. Ήδη είναι αρκετά καυτός με τους παραδοσιακούς παίκτες Cosmote TV, Nova και τo Wind Vision, εκτός των streaming υπηρεσιών όπως Netflix, Amazon Prime Video και Apple TV+.

Στο πλαίσιο του Disney Plus Day στις 12 Νοεμβρίου 2021 αναμένεται να μάθουμε περισσότερα και αναλυτικότερα για τα πλάνα της εταιρίας.