Spencer: Η Kristen Stewart είναι η Πριγκίπισσα Νταϊάνα στο πρώτο trailer

Μετά τη "Jackie" ο Pablo Larrain σε ένα νέο βιογραφικό δράμα που θα συγκλονίσει
28 Αυγούστου 2021 18:10
Spencer: Η Kristen Stewart είναι η Πριγκίπισσα Νταϊάνα στο πρώτο trailer

H Neon Films έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer για την επερχόμενη βιογραφική ταινία του Pablo Larrain, με τίτλο "Spencer", μετά την βιογραφία της Jackie Kennedy στο "Jackie" με την Natalie Portman. Εδώ η Kristen Stewart μεταμορφώνεται στην Πριγκίπισσα Νταϊάνα, την οποία εδώ τη συναντάμε να είναι ήδη παντρεμένη με τον Πρίγκιπα Κάρολο. 

Σύμφωνα με τη σύνοψη του trailer "ήδη οι φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις και ένα διαζύγιο να αχνοφαίνεται, ειρήνη χειροτονείται για τις χριστουγεννιάτικες γιορτές στη βίλα της Βασίλισσας Ελισάβετ. Φαγητό, ποτό, βολές και κυνήγι. Η Νταϊάνα γνωρίζει πως να παίξει το παιχνίδι, όμως αυτή τη χρονιά μια μεγάλη αλλαγή υπάρχει στον αέρα. Το Spencer φαντάζεται το τι θα είχε συμβεί εκείνες τις τελευταίες μοιραίες της μέρες." 

Μαζί με την Stewart πρωταγωνιστεί ένα εξαιρετικό cast με τους Timothy Spall, Jack Farthing, Sean Harris, και Sally Hawkins. Η παγκόσμια πρεμιέρα του Spencer θα γίνει στο διαγωνιστικό κομμάτι του 78ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ενώ η πρεμιέρα του στις αίθουσες για γίνει τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Δείτε το trailer του "Spencer"