Happier Than Ever: A Love Letter to LA | Trailer από την πρωτότυπη συναυλία της Billie Eilish στο Disney Plus

Έρχεται σε λίγες ημέρες στην streaming υπηρεσία
25 Αυγούστου 2021 17:43
Happier Than Ever: A Love Letter to LA | Trailer από την πρωτότυπη συναυλία της Billie Eilish στο Disney Plus

Η Disney κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από το Happier Than Ever: A Love Letter to LA, της πρωτότυπης συναυλίας της Billie Eilish, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει η ίδια η τραγουδίστρια, πρόκειται για ένα μεγάλο όνειρο που γίνεται πραγματικότητα χάρη στη Disney και δεν πρόκειται για μία τυπική συναυλία, αλλά για μία ταινία που έχει τη δική της ιστορία. Φυσικά, αυτό το concert θα περιλαμβάνει τα κομμάτια από το ολοκαίνουργιο album “Happier than Ever”, που ήδη έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Robert Rodriguez (El Mariachi, From Dusk Till Dawn, Sin City) έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία του φιλμ σε συνεργασία με τον Patrick Osborne. Φυσικά η Eilish δε θα είναι μόνη της στη σκηνή, καθώς δεν πάει πουθενά χωρίς τον αδερφό της, τον Finneas. Επίσης, πλάι της θα βρίσκεται και η φιλαρμονική του Gustavo Dudamel και ο κιθαρίστας Romero Lubambo.

Το Happier Than Ever: A Love Letter to LA θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Σεπτεμβρίου μέσα από το Disney Plus. Δείτε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.