Τι γίνεται με το Avengers 5; O Kevin Feige απαντά αλλά δε θα σας αρέσει μάλλον

Πότε θα γίνει το επόμενο μεγάλο ανσάμπλ ηρώων στο MCU;
21 Αυγούστου 2021 19:57
Τι γίνεται με το Avengers 5; O Kevin Feige απαντά αλλά δε θα σας αρέσει μάλλον

Τα δύο μέρη του επικού φινάλε του "Infinity Saga" του MCU αποτελούν παρελθόν και σφράγισαν με χρυσά γράμματα ένα κινηματογραφικό έπος που όμοιό του δεν είδαμε ποτέ ξανά σε αυτό το εύρος. Μετά τα Avengers: Infinity War και Avengers: Endgame, λοιπόν, τι ακολουθεί; Οι Marvel fans αδημονούν να δουν τη συνέχεια των Εκδικητών και ο επικεφαλής της Marvel Studios, Kevin Feige, έδωσε μερικές πληροφορίες την ώρα που συνήθως είναι αρκετά μυστικοπαθείς για το μέλλον. 

Μιλώντας στο Collider, εν μέσω του press tour για το Shang-Chi & The Legend of The Ten Rings ερωτήθηκε φυσικά για το πότε θα δούμε το "Avengers 5" και η απάντηση αν και ειλικρινής ίσως να μην αρέσει σε πολλούς: 

Θαρρώ πως πρέπει να υπάρχει ένα λογικό χρονικό διάστημα από το "Endgame" και μετά για να ξεκινήσουμε ένα νέο saga, το οποίο ήδη προχωρά. Και μετά χρειάζεσαι τον χρόνο όπως έκανες στο Phase 1 για να χτίσεις το saga πριν αρχίσεις να τους μαζεύεις όλους και πάλι. 

Θυμάστε πόσες ταινίες χρειάστηκαν μέχρι να δούμε το Avengers το 2012; Πέντε στο σύνολο οι οποίες έκαναν τις απαραίτητες συστάσεις στους χαρακτήρες. Φανταστείτε ότι αυτή τη φορά έχουμε να γνωρίσουμε ένα σωρό καινούργιους χαρακτήρες όπως τους Eternals, τον Moon Knight, τη She-Hulk, τη Ms. Marvel, και να ενσωματωθεί και ο Deadpool του Ryan Reynolds, επομένως λογικά θα πάρει πολύ παραπάνω καιρό από "πέντε ταινίες" μέχρι αυτό το ανσάμπλ των Εκδικητών με ένα εντελώς διαφορετικό line-up σουπερ ηρώων να επανεμφανιστεί. 

Άλλος ένας παράγοντας που ίσως να παίξει ρόλο και τα λόγια του Feige να αναφέρονται εκεί είναι τα σχέδια της Marvel Studios για το άκρως αναμενόμενο reboot τόσο των Fantastic Four όσο και των X-Men

Επίσης, αν ήταν να κάνουμε μια πρόβλεψη τουλάχιστον για τον μεγάλο κακό αυτού του saga, δηλαδή τον επόμενο "Thanos" του MCU, αυτός θα ήταν ο Kang The Conqueror του Jonathan Majors που γνωρίσαμε στο φινάλε του Loki, το οποίο άνοιξε τις πύλες του Multiverse.

Ο Feige έκανε tease και το status quo των Avengers πλέον στη νέα εποχή του MCU λέγοντας: 

Τι σημαίνει το να είσαι Avenger? Και υπάρχει ακόμη βασική ομάδα; Και ποιος του ηγείται και ποιος τους χρηματοδοτεί; Σίγουρα είναι ερωτήματα που τα έχουμε αυτά στο πίσω μέρος του μυαλού μας. 

Τουλάχιστον η Marvel Studios έχει φροντίσει στις επερχόμενες ταινίες της να ξεδιψά την όρεξη των fans για team-ups ηρώων. Για παράδειγμα στο "Thor: Love & Thunder" θα εμφανιστούν οι Guardians of the Galaxy, στο "Doctor Strange 2" οι Scarlet Witch, America Chavez και ο Loki, η σειρά του "Hawkeye" θα περιλαμβάνει την νέα Black Widow της Florence Pugh, και το "Spider-Man: No Way Home" ένα σωρό κακούς από τις προηγούμενες ταινίες και φυσικά τους Tobey Maguire, Andrew Garfield και Tom Holland

Αυτό που κρατάμε από τα λόγια του ιθύνοντα νου του MCU είναι πως το Avengers 5 θα συμβεί σίγουρα στο μέλλον.