Ξεχάστε τις ταυτόχρονες κυκλοφορίες σε σινεμά και streaming πλατφόρμες το 2022

Η Warner Bros. αλλάζει τακτική
11 Αυγούστου 2021 10:28
Ξεχάστε τις ταυτόχρονες κυκλοφορίες σε σινεμά και streaming πλατφόρμες το 2022

Η Warner Bros. έκλεισε μία μεγάλη συνεργασία με τους κινηματογράφους της AMC Entertainment που αφορά τις πρεμιέρες ταινιών που θα έρθουν το 2022. Όπως έγινε γνωστό, όλα τα φιλμ του στούντιο θα παίζουν αποκλειστικά στους κινηματογράφους και δε θα έρχονται από την πρώτη μέρα στην streaming υπηρεσία του HBO Max.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, οι ταινίες του 2021 της WB έρχονται απευθείας στο HBO Max λόγω της πανδημίας, που είχε κλείσει τις περισσότερες αίθουσες σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό φαίνεται τώρα πως αλλάζει. Ο CEO της αλυσίδας κινηματογράφων του AMC, Adam Aron, μίλησε γι’ αυτό το deal στο Deadline και αναφέρει ότι οι νέες ταινίες που θα έρθουν από την επόμενη χρονιά να παραμένουν στους κινηματογράφους για τουλάχιστον 45 ημέρες.

Τον Δεκέμβριο του 2020 σας είχαμε ενημερώσει για τις εξελίξεις της βιομηχανίας, με την Warner να τα δίνει όλα για όλα στο HBO Max με κυκλοφορίες όπως είναι τα The Suicide Squad, Wonder Woman 1984, Judas and the Black Messiah, Godzilla vs. Kong, Mortal Kombat, Those Who Wish Me Dead και The Conjuring: The Devil Made Me Do It να προβάλλονται από την πρώτη μέρα στην streaming υπηρεσία, αλλά και στους κινηματογράφους.

Μερικές ταινίες της Warner Bros. που αναμένεται να φτάσουν το 2022 είναι το ολοκαίνουργιο Batman με τον Robert Pattinson, καθώς και τα Aquaman 2, Black Adam και Fantastic Beasts 3.

Τέλος, ποιες είναι αυτές οι ταινίες που αφορούν αυτό το deal θα το δείξει ο χρόνος, πάντως κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά τις blockbuster ταινίες της Warner. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.