Ο Idris Elba θα βρίσκεται στο Sonic the Hedgehog 2 σε ρόλο έκπληξη (ΕΙΚΟΝΑ)  

Θα δώσει τη φωνή του στον θρυλικό Knuckles

Ο Idris Elba θα βρίσκεται στο Sonic the Hedgehog 2 σε ρόλο έκπληξη (ΕΙΚΟΝΑ)

Το Sonic the Hedgehog 2 φαίνεται πως παίρνει μορφή τον τελευταίο καιρό και πλέον μάθαμε νέες πληροφορίες για το sequel, όσον αφορά το cast του. Όπως έγινε γνωστό, ο Idris Elba, θα αφήσει για λίγο τα όπλα του Bloodsport από το The Suicide Squad και θα εμπλουτίσει το cast της 2ης ταινίας του Sonic.

Συγκεκριμένα, ο Elba μέσα από τα social media του άναψε φωτιές στους fans του Sonic και αποκάλυψε ότι θα βρίσκεται στην ταινία, στην οποία θα δώσει τη φωνή του στον εμβληματικό χαρακτήρα του Knuckles. Έτσι θα βρίσκεται πλάι στους Sonic, Dr. Robotnik, Tom και Maddie των Ben Schwartz, Jim Carrey, James Marsden και Tika Sumpter αντίστοιχα.

Δείτε το post που έκανε παρακάτω:

Το Sonic The Hedgehog, ένα χρόνο και κάτι μετά την αναπάντεχη κινηματογραφική επιτυχία του ήταν από τα τελευταία blockbusters που κατάφεραν να βγάλουν ένα σωρό χρήματα στο box office -συγκεκριμένα $319 εκ. παγκοσμίως.

Το Sonic the Hedgehog 2 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 8 Απριλίου του 2022. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.