Metal Gear Solid: Κάπως έτσι θα είναι ο Oscar Isaac ως Solid Snake στην live-action ταινία (ΕΙΚΟΝΑ)

Ένα νέο επικό fan poster τον απεικονίζει με ονειρεμένο τρόπο
09 Αυγούστου 2021 13:37
Metal Gear Solid: Κάπως έτσι θα είναι ο Oscar Isaac ως Solid Snake στην live-action ταινία (ΕΙΚΟΝΑ)

Από τον περασμένο Δεκέμβριο γνωρίζουμε και επίσημα πως η Sony Pictures ετοιμάζει την live-action ταινία του Metal Gear Solid, του διάσημου franchise βιντεοπαιχνιδιών που δημιούργησε ο Hideo Kojima. Πρωταγωνιστής της θα είναι ο Oscar Isaac στον ρόλο του Solid Snake, σε έναν ρόλο που μάλιστα είχε αστειευτεί σε παλιότερη συνέντευξή του πως εάν ήταν να παίξει σε ταινία βασισμένη σε βιντεοπαιχνίδι, θα ήθελε να ήταν το Metal Gear. 

Το όλο σκηνικό μοιάζει βγαλμένο από τα ονειρεμένα fan castings που έχουν γίνει κατά καιρούς, όμως οι ταινίες βασισμένες σε βιντεοπαιχνίδια έχουν αποδείξει δυστυχώς αμέτρητες φορές πόσο άπιστες στο αυθεντικό υλικό μπορούν να γίνουν και να ξενίσουν τους fans και το τελικό αποτέλεσμα. 

Ένας digital artist ονόματι @samuel_cheve στο Instagram θέλησε να αναπαραστήσει τον Solid Snake του Isaac όπως αυτός θα εμφανιστεί στη live-action βερσιόν του για πρώτη φορά. Το αποτέλεσμα που θα δείτε παρακάτω είναι άκρως εντυπωσιακό και θα λέγαμε πως ίσως και να αγγίξει την πραγματικότητα, εάν ο σκηνοθέτης της ταινίας, Jordan Vogt-Roberts (Kong: Skull Island), διατηρήσει το look του από τα βιντεοπαιχνίδια. 

Δείτε το fan poster του Oscar Isaac ως Solid Snake

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L A M U S E (@samuel_cheve)

Φαίνεται πως για τη δημιουργία του poster πήρε σαν βάση και έμπνευση το character poster του Isaac από την επερχόμενη νέα ταινία του "DUNE" σε σκηνοθεσία του Denis Villeneuve.

Όπως και να έχει αποτελεί ένα καλό δείγμα για το πώς θα μοιάζει ο Isaac στο κινηματογραφικό Metal Gear Solid.