Έρχεται η prequel ταινία του Hunger Games με πρωταγωνιστή τον νεαρό President Snow

Ποιος όμως θα αναλάβει τον ρόλο του Donald Sutherland;
07 Αυγούστου 2021 08:40
Έρχεται η prequel ταινία του Hunger Games με πρωταγωνιστή τον νεαρό President Snow

Η τριλογία των Hunger Games κατάφερε να μαγέψει το κινηματογραφικό κοινό και σε τέσσερις ταινίες να αποδειχθεί μια άνευ προηγουμένου εμπορική επιτυχία, με σχεδόν $3 δις στο box office.

Τα πράγματα δείχνουν πως το franchise δεν έχει πει την τελευταία του λέξη και η Lionsgate ετοιμάζει την prequel ταινία που θα βασίζεται στο βιβλίο "The Ballad of Songbirds and Snakes" της Suzanne Collins που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2020. Σε αυτή την ταινία, όπως και το βιβλίο, θα εστιάζει σε έναν νεαρό Coriolanus Snow πριν γίνει ο τυραννικός πρόεδρος της Panem.

Τώρα μέσα από το Deadline γίνεται γνωστό πως το Ballad of Songbirds and Snakes θα ξεκινήσει τα γυρίσματά του εντός του πρώτου εξαμήνου του 2022, με την παραγωγή να προχωράει με γοργούς ρυθμούς. Τη σκηνοθεσία του θα αναλάβει ο Francis Lawrence, ο οποίος σκηνοθέτησε τις τρεις τελευταίες Hunger Games ταινίες: Catching Fire, Mockingjay Part 1 και Part 2, ενώ το σενάριο ο βραβευμένος με Όσκαρ, Michael Arndt, του Little Miss Sunshine

Ακόμα όμως δεν είναι γνωστό το ποιος θα υποδυθεί τον Snow σε νεαρή ηλικία, που στην τριλογία των Hunger Games τον υποδύθηκε ο Donald Sutherland.