Α24 και Travis Scott ετοιμάζουν ταινία που θα συνδέεται με το επόμενό του άλμπουμ

O πασίγνωστος καλλιτέχνης κάνει κάτι διαφορετικό για τον διάδοχο του "Astroworld"
03 Αυγούστου 2021 11:12
Α24 και Travis Scott ετοιμάζουν ταινία που θα συνδέεται με το επόμενό του άλμπουμ

Ο Travis Scott είχε μια πρώτη επαφή με το Χόλιγουντ και τις ταινίες όταν έγραψε το εκρηκτικό κομμάτι "The Plan" για το Tenet του Christopher Nolan, το οποίο μάλιστα έπαιξε τον δικό του ρόλο στο ύφος της ταινίας και του soundtrack του. 

Τώρα ο διάσημος ράπερ και μουσικός παραγωγός φαίνεται πως βουτάει για τα καλά στα νερά του Χόλιγουντ διότι έγινε γνωστό πως θα συνεργαστεί με την A24 Films για την παραγωγή μιας ταινίας. Μάλιστα, η κορυφαία ανεξάρτητη εταιρία παραγωγής έκανε ένα tweet όπου απεικονίζεται το script της ταινίας. Ανάμεσα στις λεπτομέρειες είναι πως ο τίτλος της ταινίας είναι σβησμένος μέχρι ένα σημείο με το "IA" να φαίνεται μόνο, ενώ έχει λεκέδες από αίμα και καφέ. 

Δείτε την teaser φωτογραφία της Α24

Από το ρεπορτάζ του Variety μαθαίνουμε πως η συμφωνία μεταξύ Travis Scott και A24 αποκαλύπτει τον τίτλο του project που είναι "Utopia". Λέγεται πως αυτό θα συμπέσει με το νέο άλμπουμ του Scott, τον διάδοχο του "Astroworld", που ετοιμάζει εδώ και καιρό πυρετωδώς. Σε παλαιότερες συνεντεύξεις του έχει εκφράσει την επιθυμία του κιόλας να κάνει ένα μιούζικαλ. 

Η Α24 τα τελευταία χρόνια έχει γίνει το κυρίαρχο ανεξάρτητο στούντιο με δεκάδες οσκαρικές και φεστιβαλικές ταινίες που μπαίνουν στις "top" λίστες πολλών. Αρκεί να αναφέρουμε ταινίες όπως τα Moonlight, Lady Bird, Uncut Gems, Room και First Reformed. Ειδικεύεται επίσης σε εξαιρετικές θρίλερ και horror ταινίες με τους λάτρεις του είδους να έχουν απολαύσει διαμάντια όπως The Ghost Story, The Witch, Hereditary, Midsommar, Saint Maud και το The Lighthouse, ενώ τον χειμώνα ετοιμάζεται να λανσάρει το LAMB με την Noomi Rapace

Η πιο πρόσφατη επιτυχία της όμως είναι το θρίλερ φαντασίας "The Green Knight" του David Lowery, το οποίο για τα δεδομένα του στούντιο σαρώνει και αποτελεί μια σημαντική εισπρακτική επιτυχία. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 29χρονος ράπερ ξεπερνά τα όρια της μουσικής, καθώς διοργάνωσε μια ψηφιακή συναυλία εντός του Fortnite, η οποία έγραψε ιστορία και παρακολούθησαν εκατοντάδες εκατομμύρια θεατές.