Shang-Chi: Δείτε πώς η νέα ταινία του MCU συνδέεται με το "Iron Man" (ΒΙΝΤΕΟ)

Το επόμενο κεφάλαιο του Phase 4 έρχεται τον Σεπτέμβριο.
31 Ιουλίου 2021 19:04
Shang-Chi: Δείτε πώς η νέα ταινία του MCU συνδέεται με το "Iron Man" (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Σεπτέμβριο αναμένεται το επόμενο κινηματογραφικό κεφάλαιο του Phase 4 του MCU με την κυκλοφορία του "Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings". Για τον λόγο αυτό η Marvel Studios εντείνει τη διαφημιστική της καμπάνια για την ταινία με πρωταγωνιστή τον Simu Liu στον ρόλο του "μάστερ του kung-fu" και δημοσίευσε ένα featurette βίντεο, το οποίο έχει ενδιαφέρον για τους fans του MCU. 

Και το οποίο εξηγεί πώς το Shang-Chi συνδέεται με τον ακρογωνιαίο λίθο του MCU, το Iron Man του 2008, αλλά και το Iron Man 3. O λόγος; Ο πατέρας του Shang-Chi, ο Wenwu είναι ο "Mandarin", αρχηγός της οργάνωσης Ten Rings και ένας από τους μεγαλύτερους villains της Marvel. 

Την ταινία που αποτελεί τη δεύτερη του Phase 4 του MCU σκηνοθετεί ο Destin Daniel Cretton (Just Mercy, The Glass Castle, Short Term 12). Ολόκληρο το βασικό cast εκπροσωπείται μόνο από ασιατικής καταγωγής ηθοποιούς όπως τον Tony Leung, θρυλικό ηθοποιό από το Χονγκ Κονγκ που έχει παίξει στα "In the Mood for Love" και "Chunking Express" να υποδύεται εδώ τον μεγάλο κακό της ταινίας, ονόματι Wenwu (ή αλλιώς Mandarin). Επίσης, πρωταγωνιστεί η Awkwafina (Crazy Rich Asians), η Michelle Yeoh (Star Trek: Discovery), Fala Chen, Meng’er Zhang, Florian Munteanu, και Ronny Chieng. 

Το Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings θα κυκλοφορήσει μόνο στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Σεπτεμβρίου. 

Δείτε το νέο βίντεο από την ταινία