Shang-Chi: Για τους λάτρεις των πολεμικών τεχνών η νέα ταινία της Marvel Studios (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Σεπτέμβριο κυκλοφορεί η 2η ταινία του Phase 4 του MCU
29 Ιουλίου 2021 18:13
Shang-Chi: Για τους λάτρεις των πολεμικών τεχνών η νέα ταινία της Marvel Studios (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Marvel Studios έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το Shang Chi and The Legend of The Ten Rings με πρωταγωνιστή τον Simu Liu στο ρόλο του "μάστερ των kung-fu", το οποίο για ακόμη μια φορά, δίνει άπλετο πόνο με τις επικές χορογραφίες, που σίγουρα οι λάτρεις των ταινιών πολεμικών τεχνών θα εκτιμήσουν. Για τα απίθανα πλάνα και την φωτογραφία όμως δεν είναι κάποιος τυχαίος φωτογράφος πίσω από την κάμερα αλλά ο Bill Pope, γνωστός για την τριλογία του "The Matrix", το "Spider-Man 2", το "Baby Driver" αλλά και το Scott Pilgrim vs The World

Την ταινία που αποτελεί τη δεύτερη του Phase 4 του MCU σκηνοθετεί ο Destin Daniel Cretton (Just Mercy, The Glass Castle, Short Term 12). Ολόκληρο το βασικό cast εκπροσωπείται μόνο από ασιατικής καταγωγής ηθοποιούς όπως τον Tony Leung, θρυλικό ηθοποιό από το Χονγκ Κονγκ που έχει παίξει στα "In the Mood for Love" και "Chunking Express" να υποδύεται εδώ τον μεγάλο κακό της ταινίας, ονόματι Wenwu (ή αλλιώς Mandarin). Επίσης, πρωταγωνιστεί η Awkwafina (Crazy Rich Asians), η Michelle Yeoh (Star Trek: Discovery), Fala Chen, Meng’er Zhang, Florian Munteanu, και Ronny Chieng. 

Μια επιστροφή από τα παλιά

Από το προηγούμενο trailer γνωρίζουμε πως θα υπάρξει μια επιστροφή από τα παλιά. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Abomination τον οποίο υποδύεται ο Tim Roth και φαίνεται πως θα παλέψει με τον Shang Chi. Επίσης, αναμένεται να υποδυθεί ξανά τον ρόλο του για τη σειρά "She-Hulk" του Disney Plus. 

Το Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings θα κυκλοφορήσει μόνο στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Σεπτεμβρίου. 

Δείτε το νέο trailer παρακάτω