Black Panther: Wakanda Forever: Γνωρίστε τη νέα ηθοποιό που θα παίξει στο sequel (ΦΩΤΟ)

Η Michaela Coel γίνεται μέλος του MCU
23 Ιουλίου 2021 12:41
Black Panther: Wakanda Forever: Γνωρίστε τη νέα ηθοποιό που θα παίξει στο sequel (ΦΩΤΟ)

Εδώ και πάνω από ένα μήνα τα γυρίσματα του Black Panther 2 συνεχίζονται στην Ατλάντα και η πλοκή του project ακόμη διατηρείται κάτω από άκρα μυστικότητα, κυρίως γιατί μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Chadwick Boseman, δεν υπάρχει πρωταγωνιστής και έτσι αναμένουμε να δούμε πώς θα συνεχιστεί η ιστορία του T'Challa και της Wakanda. 

Ωστόσο, εν μέσω γυρισμάτων έγινε μια νέα προσθήκη στο cast του Black Panther: Wakanda Forever. Όπως μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ του Variety, η Michaela Coel θα παίξει στο πολυαναμενόμενο sequel σε σκηνοθεσία Ryan Coogler και όπως μεταφέρουν οι πηγές βρίσκεται ήδη στο πλατό για τα γυρίσματα στα Pinewood Studios. Την Coel μπορεί να την έχετε δει στη σειρά Black Earth Rising του Netflix, στην πρόσφατη σειρά "I May Destroy You" του HBO Max, ενώ είχε και έναν μικρό ρόλο στο Star Wars: The Rise of Skywalker

Ο ρόλος της όμως παραμένει άγνωστος, όπως και το πώς θα συνεχιστεί η ιστορία χωρίς τον T'Challa. Μένει να δούμε με ποιον τρόπο θα εξηγήσει η ταινία την απώλεια του Boseman, κάτι για το οποίο επανειλημμένα η Marvel έχει δηλώσει πως δε θα χρησιμοποιήσει CGI για να το κάνει. 

O Coogler είχε αποκαλύψει πως το Black Panther 2 αποτελεί το πιο δύσκολο project της καριέρας του. 

Ακραία συγκινητικό περιέγραψε το sequel o Feige

Σε πρόσφατες δηλώσεις του επικεφαλής της Marvel Studios, Kevin Feige, ειπώθηκε πως με το Black Panther: Wakanda Forever θέλουν να κάνουν περήφανο τον Boseman και πως θα είναι "άκρως συγκινητικό" χωρίς εκείνον. 

Το Black Panther: Wakanda Forever είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 8 Ιουλίου 2022.