Blade: Καλά νέα από το MCU reboot με τον Mahershala Ali - Βρήκε σκηνοθέτη

Η πρώτη βαμπιροταινία της Marvel Studios βαίνει καλώς
20 Ιουλίου 2021 20:58
Blade: Καλά νέα από το MCU reboot με τον Mahershala Ali - Βρήκε σκηνοθέτη

Έρχονται πολύ ευχάριστα νέα από την πρόοδο του project της Marvel Studios που ακούει στο όνομα "Blade", όπου τον ομώνυμο ρόλο θα ενσαρκώσει ο δις βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Mahershala Ali (Green Book, Moonlight). Την τελευταία φορά που είχαμε εξελίξεις για την πρώτη βαμπιροταινία της Marvel Studios (το "Morbius" είναι της Sony Pictures μη το ξεχνάτε) ήταν τον Μάιο όταν και βρέθηκε ο σεναριογράφος και τώρα, το project κατάφερε να προχωρήσει πάλι ένα μεγάλο βήμα.

Βρέθηκε ο σκηνοθέτης του νέου Blade

Το πάντοτε αξιόπιστο Deadline μεταφέρει την είδηση πως η Marvel βρήκε στο πρόσωπο του Bassam Tariq τον σκηνοθέτη του reboot του Blade. Δουλειά την οποία, όπως ακούγεται κατάφερε να πάρει -αφότου πέρασαν άλλοι δεκάδες συνάδελφοί του- ο ανερχόμενος Tariq έχοντας παρουσιάσει το δικό του όραμα για το πώς θα είναι ο νέος Blade του MCU. 

Στο ρεζουμέ του περιλαμβάνεται το ντοκιμαντέρ "Three Birds Walk" του 2013, το μικρού μήκους ντοκιμαντέρ "Ghosts of SugarLand" του Netflix, αλλά και το πρόσφατο "Mogul Mowgli" με τον Riz Ahmed. 

Για τη νέα εποχή που εισήλθε εδώ και αρκετούς μήνες το MCU η Marvel δε δίστασε να προσλάβει ανερχόμενα και φρέσκα πρόσωπα πίσω από τις κάμερες τόσο για τις ταινίες όσο και για τις σειρές της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ταλαντούχα Kate Herron του "Sex Education" που έφερε εις πέρας το "Loki", η Chloe Zhao που ανέλαβε το "Eternals" πολύ πριν αποσπάσει τα χρυσά αγαλματίδια για το 'Nomadland", αλλά και η Nia DaCosta του "Candyman" που θα αναλάβει το "The Marvels", sequel της Captain Marvel. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως σε επεισόδιο του Loki αναφέρθηκαν τα "βαμπίρ" ως υπαρκτές οντότητες στο Multiverse από τον Agent Mobius, χαρακτήρα του Owen Wilson, επιβεβαιώνοντας έμμεσα πως ο Blade κάπου υπάρχει και κλείνοντας το μάτι σε όσους αναμένουν την έλευσή του. 

Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα;

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως οι κάμερες θα αρχίσουν να γράφουν εντός του 2022, επομένως μέσα στους επόμενους μήνες θα ακούμε συχνότερα εξελίξεις για το project.