Το Dune απέκτησε νέες αφίσες και μας υπενθυμίζει πόσο επικό cast έχει (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τον Οκτώβριο η πρεμιέρα της υπερπαραγωγής της Warner Bros.
20 Ιουλίου 2021 08:29
Το Dune απέκτησε νέες αφίσες και μας υπενθυμίζει πόσο επικό cast έχει (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Warner Bros. ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρεμιέρα του Dune που έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Οκτώβριο και γι’ αυτό το λόγο κυκλοφόρησε τις επίσημες αφίσες των πρωταγωνιστών. Η ταινία απαρτίζεται από ένα υπέρλαμπρο cast και έρχεται σε σκηνοθεσία του Denis Villeneuve (Blade Runner 2049).

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη το Dune "διηγείται την ιστορία του χαρισματικού νεαρού Paul Atreides, ο οποίος γεννιέται με ένα πεπρωμένο πέρα από κάθε φαντασία του. Θα ταξιδέψει στον πιο επικίνδυνο πλανήτη του σύμπαντος για να διασφαλίσει το μέλλον της οικογένειας και των ανθρώπων του. Με τις μεγάλες δυνάμεις να παρασύρονται σε μια ανελέητη σύγκρουση για το Spice του πλανήτη Arrakis, την πιο πολύτιμη ουσία που υπάρχει και μπορεί να ξεκλειδώσει τις εξαιρετικές ικανότητες της ανθρωπότητας, μόνο αυτοί που θα δαμάσουν τον φόβο τους θα επιβιώσουν."

Ένα λαμπρό cast σε ένα sci-fi σκηνικό

Ο Timothée Chalamet υποδύεται τον πρωταγωνιστή Paul Atreides και εκτός αυτού, συμμετέχει ένα υπέρλαμπρο cast ηθοποιών με τους: Rebecca Ferguson (Lady Jessica Atreides), Oscar Isaac (Duke Leto Atreides), Josh Brolin (Gurney Halleck), Stellan Skarsgard, Dave Bautista, Stephen McKinley Henderson, Zendaya (Chani), Chang Chen, Sharon Duncan-Brewster, Charlotte Rampling, Jason Momoa (Duncan Idaho) και ο Javier Bardem.

Δείτε τις νέες αφίσες παρακάτω:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUNE (@dunemovie)

Το Dune αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Οκτωβρίου.