Marvel Studios: Πώς θα λειτουργεί το Multiverse; O Kevin Feige γνωρίζει τους κανόνες

Το φινάλε του Loki ξεκίνησε εξάλλου τη νέα εποχή!
19 Ιουλίου 2021 15:05
Marvel Studios: Πώς θα λειτουργεί το Multiverse; O Kevin Feige γνωρίζει τους κανόνες

Το φινάλε του Loki αποτελεί την αφετηρία του Multiverse στο MCU το οποίο εισέρχεται πλέον σε μια νέα, χαοτική εποχή που σίγουρα θα φέρει πολλές συγκινήσεις στο κινηματογραφικό κοινό της Marvel, αφού είναι ένα concept που στα comics υφίσταται εδώ και δεκαετίες. Πώς όμως θα λειτουργεί αυτό το αφηγηματικό εργαλείο στο MCU; 

Αυτούς τους κανόνες έθεσε η Marvel Studios, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της, Kevin Feige σε ένα πρόσφατο meeting που είχε με την υπόλοιπη ομάδα του. Ακολουθούν τα όσα είπε χαρακτηριστικά ο Feige στο D23 Inside Disney podcast:

Το Multiverse έρχεται με φόρα. Υπάρχει η διασυνδεσιμότητα που ο κόσμος ήδη αντιλαμβάνεται και ξεθάβει.

Μάλιστα είχα ένα meeting σήμερα το πρωί με ολόκληρη την ομάδα της Marvel Studios, που αναλύσαμε το multiverse και τους κανόνες του και σχετικά με το πως θα παραδώσουμε τον ενθουσιασμό γύρω από το multiverse. 

Οι σεναριογράφοι του Phase 4 του MCU μοιράζονται ένα κοινό

Όπως τονίζεται από το ScreenRant, εικάζεται πως διάφοροι σεναριογράφοι ταινιών ή και σειρών του Phase 4 συμμετείχαν, όπως οι A.C. Bradley του "What...If?", Michael Waldron (Loki, Doctor Strange in the Μultiverse of Madness), Jeff Loveness (Ant-Man and the Wasp: Quantumania), Chris McKenna και Eric Sommers (Spider-Man: No Way Home). 

Οι περισσότεροι εξ' αυτών μοιράζονται ένα σημαντικό κοινό παρονομαστή: έχουν εργαστεί σε projects του Dan Harmon. Συγκεκριμένα οι Loveness και Waldron εργάστηκαν στο Rick & Morty, ενώ οι McKenna και Sommers στο Community. Και οι δύο σειρές παίζουν και βασίζονται έντονα στο concept του Multiverse, επομένως η Marvel κάτι ξέρει και τους προσέλαβε. 

Θα έχει πλέον μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί το Multiverse και τι θα δούμε στην επόμενη στροφή του, πιθανότατα με το Spider-Man: No Way Home τον Δεκέμβριο και με το Doctor Strange 2 τον Μάρτιο του 2022.