Αντόνιο Μπαντέρας: Όσο γυρίζει τη νέα του ταινία στη Θεσσαλονίκη, έκλεισε ρόλο στο Indiana Jones 5!

Μαζί με τους Harrison Ford και Mads MIkkelsen στην υπερπαραγωγή της Lucasfilm
16 Ιουλίου 2021 09:42
Αντόνιο Μπαντέρας: Όσο γυρίζει τη νέα του ταινία στη Θεσσαλονίκη, έκλεισε ρόλο στο Indiana Jones 5!

Μπορεί ο Αντόνιο Μπαντέρας να τριγυρνά στη Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες των γυρισμάτων του "The Enforcer", αλλά παράλληλα κλείνει τα επόμενά του projects και πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές της επόμενης χρονιάς. 

Σύμφωνα με το Deadline, που μετέφερε πρώτο την πληροφορία, ο Μπαντέρας "έκλεισε" έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο για το άκρως αναμενόμενο Indiana Jones 5 και θα συμπρωταγωνιστήσει πλάι στον Harrison Ford. Το sequel της Lucasfilm και της Disney είναι σε σκηνοθεσία James Mangold των "Logan", "3:10 to Yuma" και "Ford v. Ferrari" και σε παραγωγή του Steven Spielberg, ο οποίος παρέδωσε τα σκηνοθετικά ηνία. 

Το all-star cast του ατιτλοφόρητου sequel του "Indiana Jones and The Kingdom of the Crystal Skull περιλαμβάνει τους: Phoebe Waller-BridgeMads MikkelsenBoyd HolbrookThomas KretschmannShaunette Renée Wilson και Toby Jones.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι πιο πρόσφατοι ρόλοι του 60χρονου Ισπανού ηθοποιού περιλαμβάνουν τη σειρά "Genius" (2018) όπου έπαιξε τον Πάμπλο Πικάσο στη 2η σεζόν, στο "The Hitman's Wife's Bodyguard", αλλά και στο "Πόνος και Δόξα" με τον συνήθη συνεργάτη του, Πέδρο Αλμοδοβάρ, για το οποίο έλαβε και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ. 

Η επόμενη ταινία του Μπαντέρας που αναμένεται στις αίθουσες είναι το "Uncharted" με τους Tom Holland και Mark Wahlberg που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2022.

Χαιρετίσματα από τη Θεσσαλονίκη

Άγνωστο παραμένει εάν θα πατήσει στο πλατό του Indiana Jones 5 αμέσως μετά το πέρας των γυρισμάτων του The Enforcer στην Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, μέσα από το Instagram λογαριασμό του ο Banderas ανέβασε μια φωτογραφία από τις πρώτες σκηνές που γύρισε, στέλνοντας "χαιρετίσματα από τη Θεσσαλονίκη" στους 2.9 εκατομμύρια ακόλουθούς του. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial)

 

Παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του Ford, η παραγωγή του ατιτλοφόρητου Indiana Jones 5 βρίσκεται εν μέσω γυρισμάτων και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2022.