Turning Red: Η νέα ταινία της Pixar κάνει την ενηλικίωση...τέρας (ΒΙΝΤΕΟ)

ΓΙατί το να μεγαλώνεις είναι μπελάς!
14 Ιουλίου 2021 08:20
Turning Red: Η νέα ταινία της Pixar κάνει την ενηλικίωση...τέρας (ΒΙΝΤΕΟ)

H Disney κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από τη νέα ταινία της Pixar, καθώς μετά το άκρως δροσιστικό και καλοκαιρινό "Luca", θα μας σερβίρει το ολόφρεσκο αλλά παρόμοιας θεματολογίας "Turning Red". Πρόκειται για μια ιστορία ενηλικίωσης με πρωταγωνίστρια την 13χρονη Mei Lee, η οποία κάθε φορά που ενθουσιάζεται υπερβολικά ή στρεσάρεται συναισθηματικά μετατρέπεται ξαφνικά σε ένα κόκκινο χνουδωτό πάντα. 

Καταλαβαίνετε πως όλο αυτό στην εφηβεία κάνει την καθημερινότητά της ακόμη πιο άβολη. Αυτό φαίνεται στο πρώτο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα και δείχνει την Mei Lee στο σχολείο αι την υπερπροστατευτική μητέρα της να την παρακολουθεί όσο κάνει μάθημα. Μόλις αντιλαμβάνεται την παρουσία της και πως την κάνει να νιώθει άβολα...πουφ! Σαν τον Hulk μεταμορφώνεται σε ένα αγχώδες χνουδωτό κόκκινο πάντα. 

Το πώς εξηγείται η μαγική της αυτή μεταμόρφωση και το πώς θα χαλιναγωγήσει τα συναισθήματά της είναι κάτι που θα το μάθουμε στην πορεία της ταινίας, που σκηνοθετεί η Domee Shi, βραβευμένη με Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους το 2018 για το "Bao".  Τη μικρή Mei Lee υποδύεται η πρωτοεμφανιζόμενη Rosalie Chiang και η Sandra Oh δανείζει τη φωνή στη μητέρα της. 

Αυτή είναι η αφίσα της ταινίας. 

Το Turning Red ("Πάντα στο Κόκκινο") θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2022.

Δείτε το μεταγλωττισμένο trailer παρακάτω.