Επιστρέφει ο Hugh Jackman ως Wolverine; Τι παίζει και οι Marvel fans έχουν φρικάρει (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τα Stories του στο Instagram προκάλεσαν φρενίτιδα
12 Ιουλίου 2021 18:56
Επιστρέφει ο Hugh Jackman ως Wolverine; Τι παίζει και οι Marvel fans έχουν φρικάρει (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μάλλον φρενίτιδα θέλησε να προκαλέσει ο Hugh Jackman στους fans της Marvel και σε όσους παρακολουθούν τον λογαριασμό του στο Instagram, το οποίο αριθμεί περί τους 30 εκ. followers. O 52χρονος αστέρας που οι περισσότεροι αναγνωρίζουν ως Wolverine είχε δηλώσει επανειλημμένα πως το Logan του 2017 ήταν και η τελευταία φορά που υποδύθηκε τον λατρεμένο χαρακτήρα των X-Men με μια αριστουργηματική ταινία ως το κύκνειο άσμα του. 

Ψήνεται η επιστροφή στο MCU; 

Πριν από μερικές μέρες ο Hugh Jackman ανέβασε κάποια Stories που δικαίως έγειραν ερωτήματα για το εάν θα επιστρέψει στον ρόλο του Wolverine. Όλα ξεκίνησαν όταν όλως τυχαίως ο Bosslogic, γνωστός artist στην superhero κοινότητα, ανήρτησε ένα wallpaper που έφτιαξε με τα τρία νύχια του Wolverine, χωρίς να υπάρχει κάποιο προηγούμενο για να την αναρτήσει εκείνη την ημέρα.

Το μυστήριο άρχισε να εντείνεται όταν ο Jackman έκανε restory την εικόνα αυτή. Μέσα σε διάστημα μερικών λεπτών, ανέβασε ακόμη ένα story με τον ίδιο να φωτογραφίζεται πλάι στον Kevin Feige, επικεφαλής και πρόεδρο της Marvel Studios. Όλα αυτά έστησαν ένα κλίμα "τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια" για τους fans του MCU, οι οποίοι πιστεύουν πως πρόκειται για ένα ξεκάθαρο teaser του ηθοποιού πως επιστρέφει ως Wolverine για χάρη του MCU.

Δείτε τα stories του Jackman:

Μήπως δεν είναι όπως όλα δείχνουν;

Μια άλλη οπτική αυτής της υπόθεσης λέει πώς αυτά τα stories ήταν για να αποτίσει φόρο τιμής στον Richard Donner, τον θρυλικό σκηνοθέτη των Superman, Goonies και Lethal Weapon, με τον οποίο διατηρούσαν πολύ στενές σχέσεις. Αρκετοί θεώρησαν πως δεν ήταν αυτός ο λόγος, μιας και τα ανέβασε αρκετή ώρα πριν ανακοινωθεί επίσημα δημοσίως ο θάνατός του. Εδώ η άλλη πλευρά υποστηρίζει πως ο Jackman, λόγω των σχέσεών του, γνώριζε νωρίτερα για τον χαμό του Donner. 

Για αυτό και στο τρίτο του Insta Story εξέφρασε τα συλλυπητήριά του:

Πρέπει να αναφέρουμε πως τα παραπάνω δεν αποτελούν μια επιβεβαίωση ούτε για τη μία πλευρά ούτε για την άλλη. Ωστόσο, σε τέτοιες περιπτώσεις και με το MCU να παίρνει τα πάνω του πάλι, όσο οι σειρές του Disney Plus γίνονται περισσότερες και οι ταινίες, μπορούν να κυκλοφορούν κανονικά στις αίθουσες (βλ. την τρελή πορεία της Black Widow), σκέφτεται κανείς πως από πίσω κινούνται τα γρανάζια για τα επόμενα βήματα του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. 

Τι πιο γαργαλιστικό teaser από αυτό για να δώσει ένα hint στους fans πως ο Feige τον "κλείδωσε" για κάποια εμφάνιση σε μελλοντική Marvel ταινία. 

Deadpool 3 ή στους νέους X-Men; 

Την περασμένη Τετάρτη 7 Ιουλίου ο Bosslogic είχε ανεβάσει περισσότερα Stories που ουσιαστικά δίνουν πόντους σε όσους πιστεύουν στο ότι πρόκειται να επιστρέψει ο Hugh Jackman ως Wolverine. Όπως θα δείτε στα παρακάτω story ανήρτησε διάφορα wallpapers και posters με τον Wolverine και τον Deadpool αφήνοντας να εννοηθεί πως κάτι ψήνεται για το...Deadpool 3.

Οι τρεις σφαίρες του Deadpool σχηματίζουν τα νύχια του Wolverine

Λίγο το 3 με τις σφαίρες του Deadpool να σχηματίζουν τα νύχια του Wolverine

Άλλωστε και στο Deadpool 2, οι Ryan Reynolds και Hugh Jackman είχαν ρίξει υπονοούμενα πως ενδέχεται να συνεργαστούν. 

Λέτε να του έκανε την πρόταση τελικά;

O Deadpool εισβάλλει στο Logan; 

Όπως και να έχει, η πιθανότητα του να επιστρέψει, δεδομένου του πως έχει διαμορφωθεί το σύμπαν της Marvel, δε θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη. Ωστόσο, θα ήταν κάπως παράξενο να τον ξαναδούμε τον Jackman ως Wolverine μετά από το ύστατο αντίο του Logan και τις δηλώσεις του πως έχει προχωρήσει και έχει αφήσει πίσω του αυτόν τον ρόλο. Θα έμοιαζε σαν πισωγύρισμα χωρίς ιδιαίτερο νόημα πέραν του fan service.

Τα λεφτά είναι πάρα πολλά μάλλον και έπεται ένα reboot των X-Men...