Marvel Studios: Τέλος τα μακροχρόνια και παχυλά συμβόλαια αστέρων - Τι αποκάλυψε ο Kevin Feige

Οι εποχές που έκλεινε ηθοποιούς για 9 ταινίες περνούν ανεπιστρεπτί
12 Ιουλίου 2021 11:57
Marvel Studios: Τέλος τα μακροχρόνια και παχυλά συμβόλαια αστέρων - Τι αποκάλυψε ο Kevin Feige

Η νέα εποχή του MCU που περιλαμβάνει πλέον και τις σειρές του Disney Plus, φέρνει τη Marvel Studios σε μια θέση που πρέπει να αναθεωρήσει την στρατηγική της στο πώς θα "κλείνει" τα αστέρια του Χόλιγουντ από εδώ και πέρα. Επομένως, οι εποχές που για παράδειγμα ο Samuel L. Jackson υπέγραφε ένα πλούσιο συμβόλαιο 9 ταινιών πίσω στο 2009 ή την περίπτωση του Chris Evans και του Robert Downey Jr. περνάνε ανεπιστρεπτί. 

Τουλάχιστον αυτό εξήγησε ο Kevin Feige, επικεφαλής της Marvel Studios στη νέα του συνέντευξη στο The Hollywood Reporter.

Το τέλος των παχυλών και μακροχρόνιων συμβολαίων

"Τότε αυτή η προσέγγιση έκανε πολύ ντόρο, με την Scarlett, τον Chris (Hemsworth) και τον Evans και τον Sam Jackson. Τώρα, θα εξαρτάται ανάλογα με το project. Η αλήθεια είναι πως θέλουμε να έρχονται ηθοποιοί στις ταινίες μας, να ενθουσιάζονται με το σύμπαν και να ενθουσιάζονται από την προοπτική του να κάνουν περισσότερα, σε αντίθεση με το να δεσμεύονται από υποχρεώσεις συμβολαίων."

Επίσης και ο Tom Hiddleston μέχρι να φτάσει στο σημείο να παίξει στη δική του σειρά, το Loki, είχε υπογράψει για έξι ταινίες, ενώ το ρεκόρ κρατάει ο Robert Downey Jr. ως Tony Stark/ Iron Man, μαζί με τους Sam Jackson ως Nick Fury και τον Anthony Mackie ως Sam Wilson/ Falcon, με 10 εμφανίσεις συνολικά σε MCU ταινίες.