Red Notice: Johnson, Gadot και Reynolds δίνουν ραντεβού τον Νοέμβριο στο Netflix (ΦΩΤΟ)

Μια από τις blockbuster ταινίες δράσης της υπηρεσίας απέκτησε ημερομηνία πρεμιέρας
09 Ιουλίου 2021 08:29
Red Notice: Johnson, Gadot και Reynolds δίνουν ραντεβού τον Νοέμβριο στο Netflix (ΦΩΤΟ)

To Netflix έμεινε πιστό στην υπόσχεσή του και ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Red Notice, της πολυαναμενόμενης blockbuster ταινίας δράσης του με την φοβερή πρωταγωνιστική τριπλέτα των Dwayne Johnson (Jungle Cruise, Hobbs & Shaw), Gal Gadot (Wonder Woman 1984) και Ryan Reynolds (Deadpool 2, Free Guy).

Όπως έγινε και τις προηγούμενες φορές, εκμεταλλευόμενα τα τεράστια προσωπικά social media των ηθοποιών και συγκεκριμένα μέσα από το Instagram του "The Rock" (αριθμεί πάνω από 252 εκ. followers) μάθαμε για την ημερομηνία κυκλοφορίας με μια νέα επίσημη φωτογραφία. Έτσι το "Red Notice" σε σκηνοθεσία Rawson Marshall Thurber (Skyscraper) θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου παγκοσμίως.

Δείτε την ανάρτηση του The Rock 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

Στην blockbuster ταινία δράσης, ο "The Rock" υποδύεται τον "καλύτερο ανιχνευτή του FBI", η Gal Gadot την "καλύτερη κλέφτρα ειδών τέχνης" και ο Ryan Reynolds τον "καλύτερο απατεώνα του κόσμου". 

Ανάμεσα στις ακριβότερες παραγωγές του Netflix

Το Netflix έβαλε βαθιά το χέρι στη τσέπη για το Red Notice, καθώς λέγεται ότι το budget του ξεπερνά τα $200 εκατομμύρια. Αρχικά, το budget των 130$ εκατομμυρίων ήταν πολύ υψηλό για τις Universal και Legendary και έτσι το Netflix την αγόρασε, πληρώνοντας προκαταβολικά όλα τα έξοδα και τους παχυλούς μισθούς των αστέρων της. 

Ωστόσο, να αναφέρουμε ότι τα γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο του 2020 και μάλιστα εν μέσω πανδημίας. 

Έτσι, το RED NOTICE αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου 2021, αποκλειστικά για τους συνδρομητές του Netflix.