Ο Stephen Dorff βγάζει "σκουπίδι" το Black Widow: "Ντρέπομαι για την Scarlett Johansson"

Απασφάλισε ο ηθοποιός του Blade για τη νέα ταινία της Marvel
07 Ιουλίου 2021 09:45
Ο Stephen Dorff βγάζει "σκουπίδι" το Black Widow: "Ντρέπομαι για την Scarlett Johansson"

Λίγοι άνθρωποι της βιομηχανίας του θεάματος έχουν πάει ανοιχτά κόντρα στη Marvel και την επέλασή της. Ένας από αυτούς είναι ο θρυλικός σκηνοθέτης Martin Scorsese που όλοι θα θυμάστε τα λόγια του περί "ταινιών λούνα παρκ", καθώς και ο Francis Ford Coppola των "The Godfather" ταινιών. Ένας ακόμη έρχεται να προστεθεί σε αυτή τη λίστα και είναι ο άλλοτε μεγάλος σταρ των '90s και στις αρχές του 2000, Stephen Dorff, τον οποίο οι περισσότερο θα θυμάστε από το πέρασμά του στο Blade, όπου υποδύθηκε τον κακό Frost Deacon. 

Στο πλαίσιο προώθησης της νέας του ταινίας, με τίτλο "Embattled" ο Dorff μίλησε στην The Independent για την τρέχουσα κατάσταση στη βιομηχανία, όπου δε φάνηκε καθόλου αισιόδοξος και κυριολεκτικά απασφάλισε για τη Marvel Studios και το επερχόμενο Black Widow. 

"Ντρέπομαι για την Scarlett!"

Μάλιστα στα λόγια του έπιασε και την πρωταγωνίστρια της ταινίας, Scarlett Johansson λέγοντας:

Συνεχίζω να κυνηγάω το καλό πράμα (σε ρόλους) επειδή δε θέλω να είμαι στο Black Widow. Είναι σκουπίδι για μένα. Μοιάζει με κακοφτιαγμένο videogame. Ντρέπομαι για όλους αυτούς. Ντρέπομαι και για τη Scarlett! Ειμαι σίγουρος πως πήρε πέντε, έξι, εφτά εκατομμύρια αλλά νιώθω ντροπή για αυτή. Δε θέλω να συμμετέχω στις ταινίες αυτές. Πραγματικά δε θέλω. Θέλω να βρω τον επόμενο ανερχόμενο σκηνοθέτη που θα είναι ο επόμενος Κιούμπρικ και να παίξω για αυτόν καλύτερα. 

Τα σκληρά λόγια του Dorff συνεχίστηκαν και το ντόμινο παρέσυρε και τα φετινά Oscars, των οποίων τη διοργάνωση βρήκε τη χειρότερη όλων:

Τα φετινά Oscars ήταν το πιο άθλιο πράγμα που είδα ποτέ μου. Ο κλάδος μου μετατρέπεται σε ένα μεγάλο τηλεοπτικό παιχνίδι. Έχεις ηθοποιούς που δεν έχουν ιδέα τι να κάνουν. Έχεις δημιουργούς, και σκηνοθέτες που δεν ξέρουν που πάνε και τι κάνουν. Είμαστε όλοι σε αυτά τα μικρά κουτάκια με τους streamers. Η τηλεόραση και οι ταινίες έχουν γίνει ένας κυκεώνας περιεχόμενου πλέον. 

Η ταινία που σκηνοθετεί η Cate Shortland και συμπρωταγωνιστούν οι David Harbour ως Red Guardian, Rachel Weisz ως Melina Vostokoff, καθώς και οι O-T FagbenleWilliam Hurt και Ray Winstone, έχει λάβει αρκετά θετικές κριτικές προς το παρόν και προορίζεται να γίνει μια μεγάλη box office επιτυχία στη μετά-πανδημική εποχή. 

Το Black Widow θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου στους ελληνικούς κινηματογράφους.