Ταινία Αντόνιο Μπαντέρας: Όλη η Θεσσαλονίκη έγινε Χόλιγουντ και... Μαϊάμι (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πλήθος κόσμου πήγε να δει τα γυρίσματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
05 Ιουλίου 2021 22:18
Ταινία Αντόνιο Μπαντέρας: Όλη η Θεσσαλονίκη έγινε Χόλιγουντ και... Μαϊάμι (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα του "The Enforcer" με τον Αντόνιο Μπαντέρας στη Θεσσαλονίκη, η οποία έχει μετατραπεί σε ένα μεγάλο Χολιγουντιανό πλατό. Συγκεκριμένα, όπως σας είχαμε ενημερώσει, το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα αρκετών σκηνών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην οδό Εθνικής Αμύνης, μπροστά από το Θέατρο Αριστοτέλειον. 

Παρά το ότι από τις 10:00 είχε κλείσει ο δρόμος για τις ανάγκες των γυρισμάτων, ο 60χρονος σταρ του Χόλιγουντ έφτασε κατά τις 15:00 το μεσημέρι στο πλατό, εκεί όπου πλήθος κόσμου τον περίμενε για να τραβήξει ένα βίντεο ή έστω μια φωτογραφία τα παρασκήνια. 

Η Θεσσαλονίκη μεταμορφώθηκε σε Μαϊάμι

Αμερικάνικες πινακίδες, ταξί, σημαίες, μέχρι και ζωντανοί φοίνικες τοποθετήθηκαν στο σημείο, ενώ οι κομπάρσοι και το συνεργείο ήταν έτοιμοι από νωρίς, ώστε απλά να "τρέξουν" τα γυρίσματα με την άφιξη του Μπαντέρας.

Όπως απεικονίζεται στις φωτογραφίες και τα βίντεο του ThessToday.gr στη σκηνή που διαδραματίστηκε μπροστά στο Αριστοτέλειον, ο Μπαντέρας βγαίνει κρατώντας έναν πίνακα. Διασχίζει τον δρόμο προβληματισμένος, προκειμένου να φτάσει στο επιβλητικό Plymouth Barracuda, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα να είναι και το σήμα κατατεθέν αυτοκίνητο του χαρακτήρα του στην ταινία. Ένας άνδρας με άσπρη μπλούζα τον πλησιάζει, ο πρωταγωνιστής τον αγνοεί και καθώς διασχίζει τον δρόμο, ένα ταξί πάει να τον πατήσει αλλά καταφέρνει να σταματήσει την κατάλληλη στιγμή. 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Γυρίσματα και εντός της ΔΕΘ

Περαιτέρω σκηνές αναμένεται να γυριστούν εντός τους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης και συγκεκριμένα στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Η παραγωγή πήρε τη σχετική άδεια ώστε να προχωρήσει στις απαραίτητες μετατροπές και να θυμίζει Μαϊάμι.