Ο Black Adam του Dwayne Johnson παίζει να εμφανιστεί στο Shazam 2 (ΦΩΤΟ)

Ο “The Rock” και ο κεραυνός που ανεβάζει το hype!
05 Ιουλίου 2021 11:52
Ο Black Adam του Dwayne Johnson παίζει να εμφανιστεί στο Shazam 2 (ΦΩΤΟ)

Το Shazam: Fury of the Gods συνεχίζει τα γυρίσματά του και ο σκηνοθέτης, David F. Sandberg, είπε με ένα πολύ ιδιαίτερο teaser να ανεβάσει το hype για το sequel. Αρχικά, του χρόνου αναμένεται να κυκλοφορήσει η πρωτότυπη ταινία του Black Adam με τον Dwayne Johnson, με τους fans να θέλουν απεγνωσμένα τους δύο αυτούς ήρωες της DC να βρεθούν στην ίδια οθόνη.

Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχει επιβεβαιωθεί αν ο χαρακτήρας του Dwayne Johnson θα εμφανιστεί στο Shazam 2. Ένα teaser όμως στο Instagram του Sandberg ανεβάζει το hype στα ύψη, αφού δημοσίευσε μία φωτογραφία για να κάνει ένα μικρό update για τα γυρίσματα. Όμως δεν αποτέλεσε μια...μικρή ενημέρωση αλλά μάλλον ένα μεγάλο easter egg που αναγνωρίστηκε από τους fans.

Αυτό δείχνει έναν κίτρινο κεραυνό σε ένα κατάμαυρο σκηνικό που είναι πάνω σε έναν τεράστιο βράχο ( σπόντα για τον The Rock;).Το χρωματικό μοτίβο μιμείται την κλασσική στολή του Black Adam και όλοι οι fans που είδαν την φωτογραφία την παρομοίασαν ως easter egg και ότι κατά πάσα πιθανότητα οι δύο ήρωες της DC θα εμφανιστούν μαζί στη μεγάλη οθόνη.

Δείτε τη δημοσίευση του σκηνοθέτη:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David F. Sandberg (@ponysmasher)

Η WarnerMedia θέλει το δικό της νέο κινηματογραφικό σύμπαν

Προς το παρόν, δεν ξέρουμε πως αυτές οι δύο ταινίες θα ενωθούν (αν ενωθούν), αλλά η WarnerMedia έχει μεγάλα σχέδια για το δικό της, ολοκαίνουργιο κινηματογραφικό σύμπαν.

Ο Zachary Levi επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο του ήρωα της DC και πλάι του θα παίξουν και οι Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Adam Brody, Faithe Herman, Meagan Good, Grace Fulton, Michelle Borth, Ian Chen, Ross Butler, Jovan Armand, D.J. Cotrona, Marta Milans και Cooper Andrews.

Η Helen Mirren είναι η «κακιά» της υπόθεσης

Πρόσφατα μάθαμε ότι η Helen Mirren θα παίξει στο “Shazam 2” και θα υποδυθεί την κακιά της υπόθεσης, τη θεά “Hespera” κόρη του Έσπερου ενός εκ γιο των Ατλάντων. Οι δυνάμεις του Shazam άλλωστε προέρχονται από το σθένος του πατέρα τους, Άτλα, την δύναμη του Ηρακλή, τις ικανότητες του Δία, τη σοφία του Σολομώντα, το θάρρος του Αχιλλέα και την ταχύτητα του Ερμή.

Το Shazam! Fury of the Gods θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2023.