Όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία στο νέο δραματικό φιλμ “Lorelei” με τον Pablo Schreiber (ΒΙΝΤΕΟ)  

Τον Ιούλιο η πρεμιέρα του φιλμ

Όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία στο νέο δραματικό φιλμ “Lorelei” με τον Pablo Schreiber (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Vertical Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer της νέας δραματικής ταινίας που συμμετέχουν οι Pablo Schreiber και jenna Malone, με ονομασία “Lorelei”. Πρόκειται για ένα φιλμ που θέλει να σας πει ότι όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, μετά από κάποιες ιδιαίτερες καταστάσεις.

Το Lorelei επικεντρώνεται στον Schreiber, ο οποίος αποφυλακίζεται μετά από δέκα χρόνια και προσπαθεί να ενταχθεί ξανά στην κοινωνία. Ωστόσο, στο δρόμο του θα βρεθεί ξανά η πρώην κοπέλα του από το γυμνάσιο, η οποία έχει πλέον τρία παιδιά. Θα προσπαθήσουν και οι δύο σε μία επανένωση, όμως δεν είναι όλα ρόδινα και θα έρθουν αντιμέτωποι με κάποιες πολύπλοκες καταστάσεις.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Sabrina Doyle, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το φιλμ έπαιξε στο Tribeca Film Festival το 2020 και είχε λάβει πολύ καλές κριτικές τότε. Πρωταγωνιστούν επίσης και οι Amelia Borgerding, Chancellor Perry και Parker Pascoe-Sheppard.

Το Lorelei θα προβληθεί σε επιλεγμένα σινεμά, καθώς και σε on-demand στις 30 Ιουλίου. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό trailer.