Black Panther 2: "Θα κάνουμε τον Chadwick περήφανο" - Δήλωση Feige για το ξεκίνημα των γυρισμάτων

Ετοιμαστείτε για το "WAKANDA FOREVER" τον Ιούλιο του 2022
30 Ιουνίου 2021 23:36
Black Panther 2: "Θα κάνουμε τον Chadwick περήφανο" - Δήλωση Feige για το ξεκίνημα των γυρισμάτων

Η υπόθεση του Black Panther 2 ήταν ένας γρίφος που φάνταζε πως προορίζεται για πολύ δύσκολους λύτες, μετά τον αναπάντεχο χαμό του Chadwick Boseman. Τελικά, η Marvel Studios και ο σκηνοθέτης Ryan Coogler, παρά το ότι παραδέχτηκε ότι ήταν "το πιο δύσκολο project της καριέρας του", τα κατάφεραν και τον έλυσαν για αυτό και τώρα μαθαίνουμε πως τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου sequel ξεκίνησαν. 

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Black Panther: Wakanda Forever

Στο πλαίσιο ενός fan event για την παγκόσμια πρώτη πρεμιέρα του Black Widow, ο Kevin Feige μίλησε με το Variety, εκεί όπου αποκάλυψε πως οι κάμερες ξεκίνησαν ήδη να γράφουν για το "Wakanda Forever" στην Ατλάντα της Τζόρτζια. Φυσικά, και δεν έδωσε καμία περαιτέρω πληροφορία, όπως το πως θα χειριστεί η ταινία τον θάνατο του Boseman, ο οποίος υποδύθηκε τον T'Challa. 

Να κάνουμε περήφανο τον Chad

Χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες, ο Feige, ως ο επικεφαλής της Marvel Studios και του οικοδομήματος του MCU, έκανε μια δήλωση που αποπνέει σιγουριά για το αποτέλεσμα του project και το πώς θα χειριστεί την επόμενη μέρα του κόσμου της Wakanda, χωρίς τον Boseman:

Ξεκάθαρα είναι πολύ συγκινητικό χωρίς τον Chad, αλλά όλοι είναι ενθουσιασμένοι να φέρουμε ξανά τον κόσμο της Wakanda στο κοινό και πίσω στους fans. Θα το κάνουμε με τέτοιον τρόπο που θα έκανε περήφανο τον Chad. 

Μένει να δούμε με ποιον τρόπο θα εξηγήσει η ταινία την απώλεια του Boseman, κάτι για το οποίο επανειλημμένα η Marvel έχει δηλώσει πως δε θα χρησιμοποιήσει CGI για να το κάνει. 

Το Black Panther: Wakanda Forever είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 8 Ιουλίου 2022.