Don’t Breathe 2: Στο πρώτο δυνατό trailer ο σιωπηλός δολοφόνος επιστρέφει για να θερίσει

Τον Αύγουστο η μεγάλη πρεμιέρα του sequel
30 Ιουνίου 2021 17:17
Don’t Breathe 2: Στο πρώτο δυνατό trailer ο σιωπηλός δολοφόνος επιστρέφει για να θερίσει

Η Sony Pictures δημοσίευσε το πρώτο trailer του “Don’t Breathe 2”, το οποίο έρχεται και συνεχίζει την ιστορία της πρώτης ταινίας και συγκεκριμένα θα επικεντρωθεί στο χαρακτήρα του Stephen Lang, τον Normal Nordstrom.

Πλέον, εκείνος μετά από τα γεγονότα που συνέβησαν στην ταινία του 2016, έχει φύγει από εκείνη την πόλη και έχει μετακομίσει σε νέο σπίτι με τη «νέα κόρη του», την Madelyn Grace. Ωστόσο, η κατάρα του τον ακολουθεί και εδώ, καθώς θα έρθει αντιμέτωπος με γνώριμα πρόσωπα του παρελθόντος. Το Don't Breathe 2 λαμβάνει χώρα μερικά χρόνια αργότερα από τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και έρχεται απευθείας στους κινηματογράφους μέσα στον Αύγουστο.

Ο Rodo Sayagues έχει γράψει το sequel, σε σκηνοθεσία φυσικά του Fede Alvarez, ενώ και οι δυο τους λειτούργησαν και ως παραγωγοί μαζί με τον Sam Raimi και τον Robert Tapert. Το πρώτο trailer δείχνει αυτό ακριβώς που περιμένουν οι fans από το sequel, αφού έχει και τις σκοτεινές τους στιγμές, τα jumpscares, καθώς και τις «μάχες» σώμα με σώμα με τον Nordstrom.

Όλο το σκηνικό και εδώ θα διαδραματίζεται στο νέο σπίτι εκείνου, όπου ο Nordstrom αυτή τη φορά, εκτός από τον εαυτό του πρέπει να προστατεύσει και την Grace.

Το Don’t Breathe 2 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 13 Αυγούστου στις κινηματογραφικές αίθουσες. Απολαύστε το πρώτο trailer στον player που ακολουθεί.