Aquaman 2: Τα γυρίσματα ξεκίνησαν...σε μια παγωμένη τοποθεσία; (ΦΩΤΟ)

Που πηγαίνει ο Jason Momoa στη νέα του περιπέτεια;
29 Ιουνίου 2021 12:39
Aquaman 2: Τα γυρίσματα ξεκίνησαν...σε μια παγωμένη τοποθεσία; (ΦΩΤΟ)

Πριν από μερικές εβδομάδες μάθαμε και επίσημα τον τίτλο του Aquaman 2, το οποίο παρά την αποκάλυψη, παραμένει μυστήριο το που θα κατευθυνθεί. Τώρα, ο σκηνοθέτης της πολυαναμενόμενης ταινίας της DC Films, James Wan, ανακοίνωσε πώς ξεκίνησαν τα γυρίσματα.

Με μια ανάρτηση στο Instagram, όπως συνηθίζει ο σκηνοθέτης, γνωστοποίησε πως τα γυρίσματα του Aquaman and The Lost Kingdom ξεκίνησαν, αλλά η φωτογραφία που τη συνόδευσε προκάλεσε ερωτήματα. Φαίνεται πως οι πρώτες σκηνές που θα γυριστούν θα λαμβάνουν χώρα σε μια παγωμένη τοποθεσία.

Δείτε την φωτογραφία από την 1η μέρα γυρισμάτων

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Wan (@creepypuppet)

Τι είναι το "Necrus";

Στην κλακέτα της παραγωγής απεικονίζεται ο προσωρινός τίτλος (working title) της ταινίας και οι fans της DC και των comics θα γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται. Για όσους δεν γνωρίζουν η Necrus είναι μια υποθαλάσσια πόλη παραπλήσια με την Ατλαντίδα, αλλά μια που δεν μένει στην ίδια τοποθεσία για μεγάλες περιόδους. 

Για το sequel σαφέστατα αναμένεται να επιστρέψουν οι Jason MomoaAmber Heard και Patrick Wilson στους ρόλους των Arthur Curry, Mera και Orm αντίστοιχα. Αξίζει να σημειώσουμε πως η πρώτη ταινία ήταν μια τεράστια εμπορική επιτυχία για το DCEU, την Warner Bros. και την DC Films με πάνω από $1 δισ. εισπράξεις στο box office. 

Το The Suicide Squad αναμένεται στις αίθουσες αυτόν τον Αύγουστο, το The Batman με τον Robert Pattinson έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο του 2022, το The Flash για τον Νοέμβριο του 2022 και το Aquaman and the Lost Kingdom για τον Δεκέμβριο του 2022.