Η τριλογία του “Hobbit” έρχεται στο ελληνικό Netflix 

Σε περίπτωση που δεν την έχετε παρακολουθήσει ακόμη

Η τριλογία του “Hobbit” έρχεται στο ελληνικό Netflix

Το Netflix κάθε μήνα με τις νέες κυκλοφορίες του, προσθέτει και ταινίες «παλιές» στον κατάλογό του για να εμπλουτίσει την ταινιοθήκη του. Έτσι κάθε 1η του μήνα γίνονται διαθέσιμες και ταινίες που έχουν γνωρίσει επιτυχία στο παρελθόν (και όχι μόνο).

Μία από αυτές είναι και η τριλογία των Hobbit, που έρχεται στο ελληνικό Netflix. Μία σημαντική προσθήκη για τον Ιούλιο είναι η τριλογία των Hobbit, τα “The Hobbit: An Unexpected Journey”, “The Hobbit: The Desolation of Smaug” και “The Hobbit: The Battle of Five Armies”, του Peter Jackson.

Πρόκειται για τα prequels του “The Lord of the Rings” και το απροσδόκητο ταξίδι του Bilbo Baggins (Martin Freeman), ο οποίος πείστηκε από τον Gandalf (Ian McKellen) να συνοδεύσει δεκατρείς νάνους, με επικεφαλής τον Thorin Oakenshield (Richard Armitage), σε μια προσπάθεια να ανακτήσει το Lonely Mountain από τον δράκο Smaug.

Και οι τρεις ταινίες θα γίνουν διαθέσιμες στο ελληνικό Netflix την 1η του Ιουλίου. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

5 σχολιο(α)