Shang-Chi: Το νέο trailer τα σπάει με σκηνικά και δράση που κόβουν την ανάσα

Και έχει και μια επιστροφή από τα παλιά για το MCU
25 Ιουνίου 2021 08:31
Shang-Chi: Το νέο trailer τα σπάει με σκηνικά και δράση που κόβουν την ανάσα

Το νέο trailer του "Shang Chi and the Legend of the Ten Rings" κυκλοφόρησε η Marvel Studios στο πλαίσιο του NBA Countdown του ESPN και πραγματικά η νέα ματιά στην επερχόμενη ταινία του MCU είναι καθηλωτική. Είτε είναι το μοντάζ, είτε το ύφος και τα σκηνικά της, όλα συνθέτουν μια απίθανη και χάρμα οφθαλμών περιπέτεια που θα γνωρίσουμε τον Shang Chi και την μυστική οργάνωση των Ten Rings. Για όσους δεν θυμούνται ήταν η τρομοκρατική οργάνωση που σκαρφίστηκε την απαγωγή του Tony Stark (Robert Downey Jr.) στο πρώτο Iron Man

Οι χορογραφίες στις σκηνές μάχης, κυριολεκτικά, κόβουν την ανάσα και σίγουρα υπόσχεται να προσφέρει μια δράση τύπου "Crouching Tiger, Hidden Dragon", ενώ μέσα από το trailer μαθαίνουμε περισσότερα για τον μεγάλο κακό του φιλμ, τον Mandarin και τα δαχτυλίδια του. 

Μια επιστροφή από τα παλιά

Το "money shot" του trailer είναι η επιστροφή ενός παλιού κακού από τις αρχές του MCU. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Abomination τον οποίο υποδύεται ο Tim Roth και φαίνεται πως θα παλέψει με τον Shang Chi. Επίσης, αναμένεται να υποδυθεί ξανά τον ρόλο του για τη σειρά "She-Hulk" του Disney Plus. 

Την ταινία σκηνοθετεί ο Destin Daniel Cretton (Just Mercy, The Glass Castle, Short Term 12) και τον ομώνυμο ήρωα υποδύεται ο Simu Liu. Ολόκληρο το βασικό cast εκπροσωπείται μόνο από ασιατικής καταγωγής ηθοποιούς όπως τον Tony Leung, θρυλικό ηθοποιό από το Χονγκ Κονγκ που έχει παίξει στα "In the Mood for Love" και "Chunking Express" να υποδύεται εδώ τον μεγάλο κακό της ταινίας, ονόματι Wenwu ή αλλιώς "Mandarin". Επίσης, πρωταγωνιστεί η Awkwafina (Crazy Rich Asians), η Michelle Yeoh (Star Trek: Discovery), Fala Chen, Meng’er Zhang, Florian Munteanu, και Ronny Chieng. 

Το Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings θα κυκλοφορήσει μόνο στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Σεπτεμβρίου.