Indiana Jones 5: Τραυματίστηκε στον ώμο ο Harrison Ford στα γυρίσματα της ταινίας

Τι είπε η Disney για τη συνέχεια της παραγωγής
24 Ιουνίου 2021 10:21
Indiana Jones 5: Τραυματίστηκε στον ώμο ο Harrison Ford στα γυρίσματα της ταινίας

Κοψοχόλιασε την παραγωγή του Indiana Jones 5, ο Harrison Ford καθώς τραυματίστηκε στον ώμο την ώρα που έκανε πρόβα μια σκηνή μάχης. O 78χρονος αστέρας της ταινίας θα απέχει για μερικό καιρό από τα γυρίσματα μέχρι να αναρρώσει και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποιο σχόλιο για το εύρος του τραυματισμού του, καθώς είναι κάτι που αξιολογείται ακόμα. 

Μέχρι να επιστρέψει, ο σκηνοθέτης της ταινίας, James Mangold, θα προσαρμόσει το πρόγραμμα έτσι ώστε να γυριστούν οι σκηνές χωρίς τον Ford παρών. Εκπρόσωπος της Disney έκανε την εξής επίσημη δήλωση για το ατυχές συμβάν: 

"Κατά τη διάρκεια μιας πρόβας για μια σκηνή μάχης, ο Harrison Ford υπέστη τραυματισμό στον ώμο του. Η παραγωγή της 5ης ταινίας θα συνεχιστεί όσο αξιολογείται η κατάλληλη πορεία θεραπείας για τον ηθοποιό και το πρόγραμμα των γυρισμάτων θα αναπροσαρμοστεί στις προσεχείς εβδομάδες. 

Να αναφέρουμε πως τα γυρίσματα του 5ου Indiana Jones μόλις που είχαν ξεκινήσει στις αρχές Ιουνίου. Στο ατιτλοφόρητο νέο Indiana Jones συμπρωταγωνιστεί με τους Phoebe Waller-Bridge, Mads MikkelsenBoyd Holbrook, Thomas Kretschmann, Shaunette Renée Wilson και Toby Jones.

Η γκαντεμιά τριγυρνά τον Ford στα πλατό

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο αστέρας των Star Wars και Indiana Jones τραυματίζεται εν ώρα γυρισμάτων και ειδικά σε μια τόσο μεγάλη παραγωγή. Είχε τραυματιστεί σοβαρά στην πλάτη του στα γυρίσματα του Indiana Jones and The Temple of Doom". Τον Ιούνιο του 2014 και όσο γύριζε το Star Wars: The Force Awakens, o Ford έσπασε το πόδι του σε ένα ατύχημα με μια υδραυλική πόρτα στο Millennium Falcon. 

Εκτός από το σινεμά, ο Indiana Jones θα επιστρέψει και στα βιντεοπαιχνίδια καθώς η Bethesda αναπτύσσει ένα νέο τίτλο σε συνεργασία με την Lucasfilm Games. Το Indiana Jones 5 προς το παρόν είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουλίου 2022.