Αυτή είναι η κινηματογραφική "Χιονάτη" στη νέα ταινία της Disney (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Γνωρίστε την Rachel Zegler του remake του "West Side Story"
23 Ιουνίου 2021 08:56
Αυτή είναι η κινηματογραφική "Χιονάτη" στη νέα ταινία της Disney (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Disney την τελευταία δεκαετία μεταμορφώνει τα κλασικά καρτούν παραμύθια της σε live-action και ειδικά μετά τις μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες τους, δε θα σταματήσει αυτό το trend.

Μέσα από το Deadline μαθαίνουμε επίσημα πως η Disney βρήκε τη νέα Χιονάτη στο πρόσωπο της 20χρονης Rachel Zegler, την οποία ακόμη ευρέως ο κόσμος δεν έχει θαυμάσει σε κάποια ταινία, καθώς το κινηματογραφικό της ντεμπούτο θα γίνει στο επερχόμενο remake του "West Side Story" δια χειρός Steven Spielberg τον Δεκέμβριο. 

Την live-action ταινία "Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι" θα σκηνοθετήσει ο Marc Webb (The Amazing Spider-Man), ο οποίος δήλωσε τα εξής για την επιλογή της Rachel Zegler στον εμβληματικό ρόλο της Χιονάτης:

Οι απίστευτες φωνητικές ικανότητες της Rachel είναι απλά ένα δείγμα των ταλέντων της. Η δυναμικότητα, η εξυπνάδα και η αισιοδοξία της θα γίνουν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της χαράς που δίνει αυτό το κλασικό παραμύθι της Disney. 

Οι πληροφορίες του Deadline αναφέρουν κιόλας πως θα επεκτείνει την πλοκή του παραμυθιού, καθώς θα γραφτεί και νέα μουσική. Οι Benj Pasek και Justin Paul, βραβευμένοι με Όσκαρ και Tony βραβεία συνθέτες των La La Land και "The Greatest Showman" θα γράψουν τα νέα τραγούδια της ταινίας. 

Δεν είναι πρωτάρα σε μεγάλες οντισιόν

Αυτή δεν είναι η πρώτη μεγάλη οντισιόν της Rachel Zegler, η οποία κατάφερε να κερδίσει 30.000 ακόμη υποψήφιες και να πάρει τον ρόλο της Maria στο remake του West Side Story σε ηλικία μόλις 17 ετών. Το ρεπορτάζ του το Deadline κάνει λόγο πως η ερμηνεία της στο φιλμ του Spielberg είναι αυτή που έκανε και τους ιθύνοντες της Disney να εγκρίνουν αυτή την επιλογή.

Σα να μην έφτανε αυτό, θα παίξει και στην πρώτη της superhero ταινία και συγκεκριμένα στο Shazam! Fury of the Gods πλάι στους Zachary Levy, Lucy Liu και Helen Mirren

Πρόκειται για μια ακόμη casting επιλογή προς την κατεύθυνση που έχει χαράξει τελευταία η Disney ούτως ώστε να διαφοροποιήσει τις πριγκίπισσές της, ιδιαίτερα μετά και την επιλογή της Halle Bailey ως Ariel στην live-action ταινία "Η Μικρή Γοργόνα". 

Τα γυρίσματα του "Snow White" θα ξεκινήσουν εντός του 2022, επομένως λογικά η ταινία θα βγει στις αίθουσες το 2023. 

Tags: