Μεγάλο deal μεταξύ Steven Spielberg και Netflix – Τουλάχιστον δύο ταινίες κάθε χρόνο

Amblin Partners και Netflix έδωσαν τα χέρια!
22 Ιουνίου 2021 11:28
Μεγάλο deal μεταξύ Steven Spielberg και Netflix –  Τουλάχιστον δύο ταινίες κάθε χρόνο

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η είδηση που θέλει τον Steven Spielberg να κυκλοφορεί τουλάχιστον δύο ταινίες για λογαριασμό του Netflix, κάθε χρόνο. Συγκεκριμένα, η εταιρία παραγωγή τους διάσημου δημιουργού, Amblin Partners έδωσε τα χέρια με την streaming υπηρεσία, την ώρα που δεξιά και αριστερά υπογράφονται συνεχώς τέτοιου είδους συνεργασίες.

H Amblin, έτσι θα ενισχύσει το πρόγραμμα κυκλοφοριών της, καθώς και του Netflix, με την streaming υπηρεσία να μη θέτει περιορισμούς στο budget και το είδος αυτών των παραγωγών. 

Όλη αυτή η κίνηση είναι λιγάκι αιφνιδιαστική λόγω του ότι παλιότερα ο Spielberg είχε εκφράσει τα παράπονά του, όσον αφορά το Netflix. Το 2019, είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι ο σκηνοθέτης μετέφερε στον διευθυντή της Ακαδημίας, να απαγορευτούν οι streaming ταινίες από το να επιλέγονται για τα Oscars. Βέβαια, όπως μεταφέρει το Variety, κάποιοι διέψευσαν ότι ο Spielberg είχε εκφραστεί έτσι. Αργότερα διευκρίνισε σε μια δήλωση στο The New York Times, ότι ουδέποτε προσπάθησε να αποτρέψει το Netflix από το να συμμετάσχει στα βραβεία.

Κατά πάσα πιθανότητα αυτές οι ταινίες του Spielberg θα παίζουν και στους κινηματογράφους, αλλά και στο Netflix, όπως έχουμε συνηθίσει άλλωστε από την υπηρεσία με τα “The Irishman” και “Marriage Story”, αλλά και με άλλα φιλμ.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που το Netflix συνεργάζεται με την Amblin Partners, καθώς το “The Trial of the Chicago 7” άνηκε σε αυτή την εταιρία παραγωγής σε συνεργασία με την Paramount Pictures, προτού ξεσπάσει η πανδημία και πωληθεί τελικά στο Netflix.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.