TITANE: Έφτασε το πρώτο trailer για το νέο, παράξενο, θρίλερ της σκηνοθέτριας του Raw

Ένα από τα θρίλερ της χρονιάς θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών 2021
21 Ιουνίου 2021 18:22
TITANE: Έφτασε το πρώτο trailer για το νέο, παράξενο, θρίλερ της σκηνοθέτριας του Raw

Η NEON έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο -πολύ παράξενο trailer- του “TITANE”, το οποίο έρχεται με την υπογραφή της σκηνοθέτριας του “Raw”, Julia Ducournau. Η γαλλίδα δημιουργός έκανε το σκηνοθετικό ντεμπούτο της το 2016 και πλέον επιστρέφει στο ίδιο στιλ, με πρωταγωνιστές τους Agathe Rousselle και Vincent Lindon.

Η πλοκή της ταινίας δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη, αλλά το μόνο που δημοσίευσε η εταιρία διανομής είναι ο εγκυκλοπαιδικός ορισμός του τιτανίου, σαν τη σύνοψή της:

TITANE: Αναφέρεται ως ένα μέταλλο που φέρει υψηλή αντοχή στη θερμότητα και τη διάβρωση και χρησιμοποιείται συχνά σε ιατρικές υποθέσεις, λόγω της έντονης βιο-συμβατότητάς του.

Το trailer, ωστόσο, δίνει μια κλεφτή ματιά από την πλοκή και εστιάζει στους χαρακτήρες των Lindon και Rousselle, με τους δυο τους να φέρονται πολύ παράξενα και να αποτελείται από κοφτές, βίαιες σκηνές και καταστάσεις.

Παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών 2021

Το νέο φιλμ τρόμου της Julia Ducournau αναμένεται να κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο 74ο Φεστιβάλ Καννών και μάλιστα θα διαγωνιστεί για τον Χρυσό Φοίνικα

Το TITANE θα κυκλοφορήσει στο προσεχές μέλλον και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο trailer.