Κρατηθείτε γιατί το Doctor Strange 2 θα είναι ακόμη πιο τρομακτικό λόγω Sam Raimi

Ποιος Scott Derrickson;
20 Ιουνίου 2021 20:45
Κρατηθείτε γιατί το Doctor Strange 2 θα είναι ακόμη πιο τρομακτικό λόγω Sam Raimi

Επανειλημμένα έχουμε ακούσει τέτοιες μεγάλες δηλώσεις για το Doctor Strange 2, όπως ότι οπτικά θα...σκίζει και πώς "κάτι παρόμοιο δε θα έχουμε ξαναδει" στο MCU. Επίσης, έχουμε διαβάσει ξανά πως θα περιέχει αρκετά horror στοιχεία, όμως η φυγή του Scott Derrickson (σκηνοθέτης Insidious) και η αντικατάστασή του από τον Sam Raimi, έκανε τους fans να πιστέψουν πως θα είναι πιο χαλαρό στον τομέα αυτόν. 

Τελικά τι ισχύει; Ο Michael Waldron, σεναριογράφος του Doctor Strange in the Multiverse of Madness αλλά και του Loki, άνοιξε τα χαρτιά του σε ένα πρόσφατο podcast στο Friends from Work και θέλησε να καθησυχάσει τους fans αλλά και να βάλει φωτιές με τις δηλώσεις του. Αυτό που ήθελαν να χτίσουν μαζί με τον Raimi είναι τα horror στοιχεία, που δεν είχε η πρώτη ταινία και τώρα μπόρεσαν και την έκαναν τρομακτικότερη

"Όταν μπήκαμε στο project, ένιωσα τόσο τυχερός...με τη δουλειά που είχε γίνει στο πρώτο, και με τη δουλειά που έγινε από τους προηγούμενους σεναριογράφους στο sequel. Στην περίπτωσή μας ο COVID έδωσε σε μένα και τον Sam περισσότερο χρόνο να κάνουμε τα δικά μας πράγματα. Είναι πολύ cool και χαίρομαι που μας δόθηκε η ευκαιρία να το σπρώξουμε σε πιο horror μονοπάτια. Επειδή κιόλας ο Sam είναι ειδήμονας σε αυτό. 

Ο Sam Raimi, για όσους δεν γνωρίζουν είναι ο σκηνοθέτης των cult ταινιών τρόμου, Evil Dead, αλλά και του "Drag Me To Hell" (2009) 

Στο cast πέραν των Benedict Cumberbatch και Elizabeth Olsen θα συμμετέχουν οι Benedict WongRachel McAdams και Chiwetel Ejiofor, μαζί με τη νέα προσθήκη της Xochitl Gomez ως America Chavez. Όλως τυχαίως ο "Sorcerer Supreme" του Cumberbatch θα παίξει και στο πολυαναμενόμενο Spider-Man: No Way Home ως μέντορας του Peter Parker του Tom Holland.

To Doctor Strange in the Multiverse of Madness είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 25 Μαρτίου 2022.