Αυτό είναι το πρώτο trailer του Trollhunters: Rise of the Titans - Τον Ιούλιο στο Netflix

Έρχεται δια χειρός Guillermo del Toro!
20 Ιουνίου 2021 12:56
Αυτό είναι το πρώτο trailer του Trollhunters: Rise of the Titans - Τον Ιούλιο στο Netflix

Ο Guillermo del Toro είχε αποκαλύψει το 2016 ότι έχει πολλά σχέδια μαζί με την DreamWorks, στο να παράγουν μαζί μία animated σειρά για το “Trollhunters”. Τώρα, πέντε χρόνια αργότερα, επιστρέφει και μιλάει για το μεγάλο τελευταίο φιλμ, Trollhunters: Rise of the Titans, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο στο Netflix.

Μέσα από ένα ειδικό ψηφιακό event της Dreamworks, ο Del Toro μίλησε για την ταινία και πλέον μετά από τόσο καιρό, δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της ταινίας. Η Arcadia μπορεί να μοιάζει με μια συνηθισμένη πόλη, αλλά βρίσκεται στο επίκεντρο για πολλές μάχες ανάμεσα σε απόκοσμα πλάσματα, όπως troll, εξωγήινους και μάγους.

Αυτήν τη φορά, οι ήρωες της πετυχημένης σειράς "Trollhunters" και "3Below" και "Wizards" ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία επική περιπέτεια, κόντρα στο Arcane Order, για να πάρουν τον έλεγχο της μαγείας που τους συνδέει όλους μεταξύ τους.

Το "Κυνηγοί Τρολ: Το Ξύπνημα των Τιτάνων" όπως θα τιτλοφορείται στα ελληνικά, θα είναι διαθέσιμο στο Netflix από 21 Ιουλίου. Παρακολουθήστε το σχετικό trailer παρακάτω.