Η Madelyn Cline του “Stranger Things” θα παίξει στο Knives Out 2 πλάι στον Daniel Craig

Εμπλουτίζεται το ήδη εκπληκτικό cast της ταινίας
10 Ιουνίου 2021 11:00
Η Madelyn Cline του “Stranger Things” θα παίξει στο Knives Out 2 πλάι στον Daniel Craig

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε με σχετική είδηση ότι ο Daniel Craig, αλλά και όλο το crew του Knives Out 2, βγάζουν Visa και έρχονται σύντομα στην Ελλάδα για τα γυρίσματα. Ναι, σε περίπτωση που δεν το ξέρετε ακόμα, το sequel της ταινίας του 2019 θα γυριστεί στη χώρα μας μέσα στο καλοκαίρι και θα προβληθεί μέσα από τη ‘συχνότητα’ του Netflix.

Τώρα, μία ακόμη είδηση ήρθε στη δημοσιότητα που αφορά το ήδη μεγάλο και εκπληκτικό cast της ταινίας. Έγινε γνωστό, λοιπόν, ότι η Madelyn Cline που την είδαμε πρόσφατα στο Outer Banks, αλλά και στο Stranger Things που υποδύεται την Tina, θα παίξει στο Knives Out 2.

Το Knives Out 2 και το…εκπληκτικό cast του

Το cast, λοιπόν, εκτός από τον Daniel Craig και την Madelyn Cline, έρχεται και συμπληρώνεται με τους Dave Bautista, Edward Norton, Janelle Monae, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr και Kate Hudson.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το που θα κατευθυνθεί η ιστορία του, εκτός από το γεγονός ότι θα εκτυλίσσεται γύρω από ένα νέο έγκλημα με πολλαπλούς υπόπτους που ο «αλά Πουαρό» Benoit Blanc, θα πρέπει να λύσει.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.