H "ΚΑΤΕ" έρχεται με όρεξη για εκδίκηση τον Σεπτέμβριο στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Mary Elizabeth Winstead την είδε "Atomic Blonde"
08 Ιουνίου 2021 17:32
H "ΚΑΤΕ" έρχεται με όρεξη για εκδίκηση τον Σεπτέμβριο στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια τύπου "Atomic Blonde" ηρωίδα μεταμορφώνεται η Mary Elizabeth Winstead στο νέο θρίλερ δράσης του Netflix με τίτλο "KATE". Εν μέσω του Geeked Week, ο streaming κολοσσός ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας της ταινίας για τις 10 Σεπτεμβρίου, μέσα από ένα σύντομο teaser βίντεο. 

Σε αυτό είδαμε και μια σύντομη σκηνή από το φιλμ δράσης που σκηνοθετεί ο Cedric Nicolas-Troyan (Huntsman: The Winter’s War) σε σενάριο του Umair Aleem. Εδώ η πρωταγωνίστρια που γνωρίσαμε μέσα από τα "Scott Pilgrim vs The World", "10 CloverField Lane", "Gemini Man" και το πρόσφατο "Birds of Prey" μετατρέπεται σε μια ανθρώπινη φονική μηχανή.

Υποδύεται μια εκτελέστρια που ανακαλύπτει πως έχει μόλις 24 ώρες ακόμη για να ζήσει. Έτσι ξεκινάει το ανθρωποκυνηγητό της στους δρόμους του Τόκιο για να βρει αυτούς που την δηλητηρίασαν και να βρει τη θεραπεία πριν τελειώσουν όλα. Όμως στο αιματηρό αυτό μονοπάτι εκδίκησης αποκτά μια διαφορετική στενή σχέση με την κόρη ενός παλιού θύματός της. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο φιλμ πρωταγωνιστεί και ο Woody Harrelson μαζί με τους Michiel Huisman, Tadanobu Asano, Jun Kunimura, Miyavi, Miku Martineau, Kazuya Tanabe, και Elysia Rotaru.

Το KATE αναμένεται στις 10 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix.